14.6.2011

Jotain on jo valmiina...... pienen ihmisen tuloa varten. Sain ihastuttavan rautaisen ensisängyn lainaan ystävältäni vauvaa varten. Pinnasängyn suojat viritellään petiin sitten, kun on varmuus uuden tulokkaan sukupuolesta :)

Ensisänky tuli todella tarpeeseen, sillä pinnasänky on vielä pikkuneidin käytössä ja kaipaa ainakin yhden maalikerroksen pintaansa ennen uutta höyhensaarille matkaajaa. Onneksi neitokaisellekin on jo uusi (= vanha) sänky odottamassa oman huoneen valmistumista, joten tuossa makuuhuonemuuton yhteydessä sitten otetaan "isojen tyttöjen sänky" käyttöön.

Tokihan neidin täytyi päästä testaamaan myös vauvan sänkyä. Kovin yritti sängyssä "kukkua", vaikka jalat jo sojottivat pinnojen välistä hyvän matkaa. Lopulta tyytyi sitten vain laittamaan oman uuden nallensa sänkyyn istuskelemaan.Tuskin nallekaan sängyssä saa kauaa istuskella, kun jo seuraavat leikit kutsuvat...


5 kommenttia:

 1. Ihana sänky <3 Siellä sopii pikkuisen pötkötellä. Tuleeko teille ihan yllätyksenä tämä lähetys siis? Kun ei reunapehmuisteita ole päätetty.. :) Itsekään en ole halunnut tietää sukupuolta etukäteen, molemmilla kerroilla oli kai jonkinmoinen "oma tunne" ja molemmilla kerroilla meni pieleen. :D Meillä kuopus nukkui puolivuotiaaksi vanhempien välissä, kun isoveli majaili vielä pinniksessä.. Onneksi ns. isojen sänkyyn siirtyminenkin voi mennä tosi helposti (ilman suurempia muutoksia nukutuspolitiikassa).

  Makkarin tapetti näyttää hauskalta!

  VastaaPoista
 2. Juuri tuota sänkyä zoomailin ja kyllä se näyttää pinnikseen verrattuna pieneltä! Mutta pieni on tuleva nyyttikin :)

  On meillä kätilön veikkaus sukupuolesta, mutta en pidä sataprosenttisena totuutena ennen kuin "omin silmin näen" ;)

  Terkkuja teidän miesväelle!

  VastaaPoista
 3. On kylla komee sanky! Ja sen on pakko olla tosi mini, kun esikko nayttaa noin isolta siina! Vaikka on oikeasti viela aika pieni :)

  Kauanko on viela toimitusaikaa jaljella?

  VastaaPoista
 4. Pienihän tuo sänky on, joten ei kyllä kovin pitkäaikaiseen käyttöön tule :) Onhan tässä vielä muutama viikko aikaa, heinäkuun alussa on LA. Jänskää.

  VastaaPoista
 5. Onpa se upea sänky. Hienoa, että on pidetty tallessa.

  VastaaPoista