18.6.2011

Radio Gugga ja pitsihimmeliMieheni ryöväsi jo viime kesänä keittiöradioni remppatyömaalle. Limenvihreä miniradioni on ottanut jo niin paljon pinttynyttä remppapölyä pintaansa, joten saa rauhassa jatkaa remppatyömaalla viihdyttäjänä. Korvaukseksi tästä radioryöväyksestä mies kiikutti minulle eilen uuden radion. Kyseessä on kukilla kuorrutettu (teko)nahkapintainen uusretroradio. Söpö kuin mikä, vähän jopa överin makea. Radio Gugga.

Puuhastelin tänään myös pienen tee-se-itse-projektin parissa. Ostin kirppikseltä kuluneella viikolla kynttiläkruunupohjan muutamalla eurolla ja ajattelin tuunata pohjan ajan ja ajatuksen kanssa. Ajatus syntyi kuitenkin heti kotiin päästyäni, kun muistin taannoin ostamani "pilttipurkkikynttilälyhdyt".

Kiepsautin rautalangalla lyhdyt kiinni pohjaan ja höystin kruunuhässäkän joskus kirpparilta bongaamillani House Doctorin pitsikoristeilla. Tästä kynttiläkruunusta tuli siis melkoinen kierrätä-yhdistä-viritä-pitsihimmeli. Isoja kynttilöitä siihen saa palamaan 4 kpl yläosaan (kuvausrekvisiitaksi kaapista löytyi vain kaksi kynttilää) ja pilttipurkkilyhtyihin 6 kpl tuikkukynttilöitä. Tosin tuumailin, että noissa pilttipurkeissahan voisi näin kesäaikaan pitää myös kukkia.

Tällä ilmeellä mennään taas kunnes keksin jotain muuta viriteltevää tähän kynttiläkruunupohjaan. Ilmettä on kiva vähän muunnella vuodenajan mukaan.3 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen! Pakko varmaan vähän kopioida tätä ideaa. Mulle tarttui aikanaan mukaan mahdollisimman tylsä mutta edullinen, vähän vastaavanlainen kynttiläkruunu joka on siitä asti kuleksinut vähän siellä täällä ympäri kotia ilman käyttöä mutta tämän tyylisellä tuunauksellahan siitäkin saisi kivan!
  Ja voi että tuota radiota <3

  VastaaPoista
 2. Hei Kirsikka! Hienoa, jos inspiroiduit tästä virityksestä :) Pienellä vaivalla saa kyllä persoonallisen näköisen kynttiläkruunun!

  VastaaPoista
 3. Oh, I just love the radio, so cute. :)

  VastaaPoista