7.7.2011

Kehto


Kehto muutti meille suosikkikirppariltani 70-lukulaisessa kirkkaassa oranssi-beigevärityksessä. Normaalisti minulla ei ole mitään värejä vastaan, mutta tämä kehto sai kuitenkin uuden, entistä huomattavasti hillitymmän värityksen (olen muuten todella huono ottamaan "ennen" -kuvia ja nytkään niitä ei valitettavasti ole tarjolla...). Kehdosta tuli valkoinen ja koska kehdon pääty toi mieleeni sydämen, päätin sellaisen siihen maalata Tikkurilan Bebe-sävyllä.

Kehto valmistui juuri sopivasti, sillä nyt kehdossa nukkuu tuhiseva rakkauspakkaus. Poikamme on syntynyt <3

8 kommenttia:

 1. Ja kehto nayttaa kuin vasta tehtaalta tulleelta! Mikas tuossa koisiessa! Voi vauvan elamaa :) Oikein paljon Onnea Pikku Tuhisijasta!

  VastaaPoista
 2. Erittäin kaunis kehto! Ja oikein paljon Onnea vielä tämänkin viestimen kautta! :) -M&m

  VastaaPoista
 3. Suloinen kehto! Ja suuret onnittelut pikku-ukkelista <3<3<3

  VastaaPoista
 4. Onnea vanhemmille ja vauvalle tervetuloa maailmaan!
  Kyllä pikkuisen kelpaa kehdossa uinua.

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea koko perheelle!! Ihana on pienokaisen kelliä kehdossa jonka äiti on rakkaudella kunnostanut heleisiin sävyihin. Minä vielä odotan täällä koska esikoinen ilmoittelee itsestään. Jännittää tuleeko poika vai tyttö. Kaikki on valmiina vaavia varten. Tänään tasan 2 viikkoa laskettuunaikaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, ihanat, onnitteluista <3 Kovin on ollut kiireistä vauva-arkea, eikä ole bloggailemaankaan ehtinyt. Mutta ihana nyt tulla tänne ja lukea kaikki kivat kommentit. Mira-Marie, tsemppiä odotuksen loppumetreille - kohta sinäkin saat pienen tuhisijan syliisi :)

  VastaaPoista