15.7.2011

LeikistiVauvaperheen arki on ollut melkoisen hektistä... Ei meinaa blogistaniassakaan ehtiä pyörähtämään, kun päivät täyttyvät touhuista. Vauvanhoidon ohessa eräs kaksivuotias pikkuneiti pitää huolen siitä, että äidillä ei tekeminen lopu kesken... :)

Tänäänkin on leikitty montaa eri leikkiä. On muovailtu, piirretty, luettu, hoidettu vauvanukkeja... Mutta kivoimmiksi leikeiksi osoittautuivat äidin ompelemien hernepussien heittelyt sekä kirpputorilta tänään bongattujen puuautojen ajelu. Puuautot ostettiin vähän niin kuin pikkuveljeä silmällä pitäen, mutta tokihan niillä täytyi koeajot tehdä kun ei pikkuveli vielä perusta oikein muusta kuin nukkumisesta ja syömisestä.7 kommenttia:

 1. Hernepussit! Mika loistava idea! Tama menee toteutukseen jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
 2. Meillä on pikkusisko tehnyt tytöille hernepusseja. Kovasti ovat tykättyjä. :) Mistä oot ostanut maatuskakangasta?

  VastaaPoista
 3. On niin helppoja tehdä ja saa pienenkin värikkään kangastilkun hyvin hyödynnettyä. Ja niillä leikit on aika moninaisia - ollaan opeteltu mm. laskemaan ja heittämään :) Suosittelen siis lämpimästi hernepussitehtailua!

  Nasba, tuo maatuskakangas on ostettu jo pari vuotta sitten Bauhausista.

  VastaaPoista
 4. Oi, meillä heitellään kanssa ihan intona - hämmästyttävää, miten simppelit asiat voi olla lapsista niitä parhaita. Kiitos vielä kovasti hernepusseista! Ja ihanaltä näyttää täällä blogissa taas pienen visiittitauon jälkeen. Paljon terveisiä sinne nyytille ja koko pesueelle.

  P.S. Myös kirppikselle löydettiin - hyvä kohde, just semmoinen että sänky olisi hyvinkin voinut olla jossain nurkassa odottelemassa. Vaan eipä ollut tällä kertaa. Kiitos siis myös vinkistä :D

  VastaaPoista
 5. Eipä kestä, Iisa. Ihanaa kuulla, että hernepusseista on ollut huvia :) Terkkuja myös sinne koko porukalle!

  VastaaPoista
 6. Löysin kivaan blogiisi Susannan Työhuoneen kautta. Jäänpä seurailemaan jatkossakin.. :)

  Kauniita ja pirteitä kankaita noissa hernepusseissa! Käytitkö niihin ihan herneitä? Jossain blogissa oli käytetty muovikuulaaseiden kuulia, jotta pussit voi pestä. Kuulat on vain harmillisen kalliita ja mieitin, olisivatko ne edes riittävän painavia...? Hernepussihan lentää hyvin juuri sen painon takia.

  VastaaPoista
 7. Moi Saara! Mahtavaa saada uusi lukija, tervetuloa :)

  Juu, käytin näissä ihan niitä perinteisiä kuivia herneitä ja hyvin lentää! :)

  Mietin kanssa tuota pestävyyttä ja ostinkin Eurokankaan palalaarista sellaista vedenpitäviin vaatteisiin sopivaa yksiväristä kangasta, jonka ajattelin pussien vuorikankaaksi. Siten voisi edes märällä pyyhkiä enimpiä likoja veks. En kuitenkaan sitten lopulta kangasta käyttänyt, vaan tuumasin, että näistä saa sauman helpolla auki ja herneet veks sitten tarvittaessa jos menevät pesukuntoon.

  VastaaPoista