19.8.2011

Dagens

 
Minusta on hauskaa lukea muiden blogeista "päivän asu/dagens" -postauksia, joissa bloggerskat esittelevät asukokonaisuuksiaan. Esimerkiksi Kalastajan vaimo -blogin Johannalla on kiva tyyli ja hyvä maku asukokonaisuuksia yhdistellessään.

Itse en moiseen asuesittelyyn pystyisi, vaan jätän vaatebloggauksen asian paremmin hallitseville. Voisi muutenkin olla aika hupaisaa (eikä kuitenkaan mielenkiintoista), jos kertoisin blogissani, että tässä kotiäidin päivän asuna mekko ja legginsit, tunika ja legginsit, mekko ja legginsit... Voisin olla kekseliäämpikin pukeutumisessani, tiedetään ;)

Kun tänään purin kamerasta parin päivän kuvasaldoa, en voinut olla nauramatta... Äidin pienen prinsessan keikistelyt toivat mieleen blogistanian  "päivän asu" -kuvat.

Tyttö esitti kuvasarjassa tällä viikolla kerhossa opittua laulua tanssikuvioineen. "Minä pompin näin, minä pompin näin, minä pom pom pompin näin..." Luova hetki iski juuri kun oltiin lähdössä kyläilemään. Pakkohan se oli ikuistaa. Joten tässä teille meidän pikkuneidin "päivän asu/dagens". Stagena pahasti keskeneräinen sisäkuisti.Pipo (tytön itsensä valitsema) Lindexiltä. Nahkatakki on kirppislöytö. Mekko Vertbaudet. Legginsit H&M. Sandaalit on ystävän vanhat Name Itit. Puuhelmet jostain marketista.

P.S. Tästä lastenvaateaiheisesta postauksesta tulikin mieleen uudet Meandit. Kävin kurkkimassa nettisivuilta Meandin syksyn malliston, kivalta näytti. Varsinkin vauvojen (ja vähän isompienkin taaperoiden) tassupöksyt. Kuva lainattu Me & I:lta, www.meandi.fi

2 kommenttia: