29.8.2011

Leikkiin koukutus


Kaksi neitoa kävivät täällä meidän päivää piristämässä. Leikittiin, juoruttiin, juotiin kahvia ja syötiin. Oli ihanaa nähdä ystäviä, joiden kummankin kanssa olen opiskeluaikoina asunut eli silloin nähty päivittäin, mutta nyt tiet kohtaavat valitettavan harvoin. Tuliaisina neidoilta saimme koko perheen iloksi Miller Goodmanin ShapeMakerin.

Illan suussa pikkuneidin ollessa isin kanssa pyörälenkillä ja pikkumiehen katsellessa unikuvia, äiti teki ensimmäisen palikkatestin. Ja toisen... Ja kolmannen... Jäin koukkuun, myönnetään. Vaikka kyseessä on yksinkertaiselta lasten leikkikalulta näyttävä kapistus, niin palikoilla tehtävät geometriset kuviot olivat kyllä haasteellisiakin. En yhtään ihmettele, että lelukaupan myyjä oli ystävälleni todennut, että näitä noutavat raavaat miehetkin omaksi ajanvietteekseen.

Pikkuneidin kanssa otettiin sitten iisimmin ja tehtiin värikkäitä palikkatorneja. Mahtava lelu, joka tarjosi huvia koko perheelle. Suosittelen ja varoitan koukuttumisesta :) Omaa silmääni myös nuo mielikuvitukselliset geometriset kuviot miellyttävät kovasti.

Miller Goodmanin blogiin pääsee täältä. Hyvä omatuntokin on tällä lelulla leikkiessä, sillä Ombrellinon nettisaitilta opiskelin, että ShapeMaker-palikat ovat valmistettu ympäristöystävällisestä uusiutuvasta kumipuusta ja ovat käsin maalatut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti