20.8.2011

Lintukoto

Birdie bird
Kävin etsiskelemässä meidän seudun suurimmassa sisustusliikkeessä (= hallissa) äidilleni syntymäpäivälahjaa. Tuossa liikkeessä piipahtaessaan täytyy olla paljon aikaa, sillä kierrettävää on paljon. Erityisen tarkalla katseella täytyy zoomailla paikan löytötori, josta tekee kivoja löytöjä todella edulliseen hintaan.

Tämän päivän bongaus oli lintunen, jonka ostin 1,50 euron hintaan lintuhäkkiä täydentämään. Olen tuskaillut aikoja sitten hankkimani lintuhäkin muotoisen kynttilälyhdyn kanssa monen monta kertaa... Tuo hökötys ei ole tuntunut löytävän paikkaansa oikein mistään ja ei ole kovin käytännöllinen kynttilöiden polttelussakaan (pohja ei ole kiinteä, joten valuvat kynttilät pudottelevat steariinia maahan).

Nyt kun häkkihökötys sai tuosta viehkeästä linnusta asukkaan, on sitä kivempi katsella ja paikkansakin tuntuu nyt löytäneen. En kuitenkaan hennonnut laittaa lintusta häkkiin sisälle, vaan lintukoto löytyy häkin katolta. Uusi "lemmikkimme" on vapaa kuin taivaan lintu :)

Kynttilälampetit ovat vanhat ja läheltä katsottuna myös ruosteiset - kirppislöytö. Muurin ja hirsiseinän väli kaipaisi jonkinmoista listaa. Hyvä idea toteutukseen vielä hakusessa, joten saa olla nyt näin.

Pikkuneidin kanssa hieman pelleilimme ja sovittelimme lintua myös äidin päähän. Olisin voinut vaikka lähteä Williamin ja Katen häihin Lontooseen tai johonkin muuhun viehkoon brittitapahtumaan, jossa on hattupakko ;)

 P.S. Minut paremmin tuntevat huomaavat varmasti muuttuneen hiusvärin. Purkissa luki tuhkanvaalea - vaalea!? Lopputuloksessa on blondille sulattelemista ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva piristys lintuhäkille! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mieli, kiva kun kävit kommentoimassa, jotta löysin kivan blogis :)

    VastaaPoista