17.9.2011

TunnustuksiaKiitos Mun Tekemä ja Kewa blogitunnustuksista, nämä lämmittävät kovasti sydäntä :) Ihanata. Kummassakin tunnustuksessa tuli mukana haaste, joten tartutaanpa niihin seuraavaksi.

Toisessa tunnustuksessa, Sunshine award 2011, ideana on vastata kymmeneen kysymykseen. Tässä kysymykset ja vastaukseni niihin:

1. Suosikkiväri:
vihreän, ruskean ja punaisen eri sävyt
2. Suosikkieläin: Kissakoira. Sorry, en voinut valita vain yhtä...
3. Suosikkinumero: Numero 7
4. Suosikki alkoholiton juoma: Cola
5. Facebook vai Twitter? Facebook
6. Intohimosi: Sisustaminen ja valokuvaaminen
7. Saada vai antaa lahja? Kyllä nykyään lahjan antaminen on mukavampaa
8. Suosikkikuvio: Pilkut ja pallot
9. Suosikkiviikonpäivä: Lauantai
10. Suosikkikukka: Vain yksi... Kääk, vaihtoehtoja olisi ziljoona. Sanotaan nyt näin, että luonnonkukista Lemmikki ja kasvatetuista kukista pioni.

Toisen "Pysti"-tunnustuksen ideana oli kertoa kymmenen uutta asiaa itsestään.Vähän haastavampi juttu, mutta kokeillaanpa löytää kymmenen kohtaa...

1. Olen muuttanut elämäni aikana paljon. Takana on 2 eri maata, 6 eri kaupunkia sekä 16 eri osoitetta.
2. Olen leffahullu. Suosikkiohjaajani on Tim Burton.
3. Nuorempana olin varma, että minusta tulee elokuvaohjaaja. Toisin kävi...
4. Moni yllättyy, kun kerron olevani koulutukseltani kauppatieteiden maisteri. Kyllä ekonomikin voi olla luova - eivät kaikki ekonomit ole numeroiden pyörittelijöitä ;)
5. Vihaan juoksemista ja jumppia. Rakas harrastukseni lentopallo on minulle se ainoa oikea sopiva liikuntamuoto.
6. Jos haluan hyvää ruokaa, en mene ravintolaan, vaan lähden vanhemmilleni kylään. Mielestäni isäni on parempi kokki kuin kaikki ravintolakokit yhteensä.
7. Ennen söin kilokaupalla irtokarkkeja, toisen lapsen syntymän jälkeen intohimokseni on valikoitunut suklaa, josta en ennen perustanut juurikaan.
8. Meillä on 2 kissaa ja 1 koira. Pihapiiristä löytyy myös entinen sikala, johon haaveilen majoittavani joskus ihan oikeita kotieläimiä.
9. Kummankaan lapseni nimeä ei löydy almanakasta, silti ne ovat mielestäni tavallisia, suomalaiseen suuhun sopivia nimiä.
10. Haluaisin osata ommella paremmin. Aion opetella tuon taidon, kunhan aikaa on enemmän.

Kummankin tunnustuksen laitan kiertoon omille suosikkiblogeilleni, jotka löytyvät vasemmalta sivupalkista. Olkaat hyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti