20.9.2011

Tunnustus ja syksykuviaKylläpäs nyt menee pienellä blogillani lujaa, sillä sain viikon sisään kolmannen blogitunnustuksen. Tämän bloggerskan saamat blogitunnustukset on edelleen laskettavissa yhden käden sormilla, joten tuon uutuudenviehätyksen vuoksi jaksan edelleen ilosta pomppia sellaisen saadessani. Pomppivat kiitosterveiset lähtevät siis Susannan Työhuoneelle! :)

Tämäkin tunnustus keskittyy kalastelemaan asioita bloggaajasta lempiasioiden muodossa. Tässä tulee...

Lempiruoka: Kirjaan tähän edellisen blogitunnustuksen vastausten hengessä, että isäni tekemä lasagne kuuluu kestosuosikkeiheni.

Lempimakeinen: Tällä hetkellä Fazerin vaalea maitosuklaa, se punakääreinen. Tänne maalle muutettuani haaveilen välillä myös isosta Makuunin irtokarkkisäkistä.

Lempiluettava: Voi kääks. Valitettavasti aikaa ei juuri ole kuin lehtien ja blogien lukeemiseen. Mutta jos aikaa olisi enemmän, niin jatkaisin varmasti ahkeraa lukutoukkailua - sellainen olen joskus ollut. Yritän kuitenkin pitää ruotsinkielen taitoani yllä lukemalla kirjoja ruotsiksi. Viimeksi luin Harry Potter och Fenixorden eli ei mitään hirveän syvällistä ;)
 
Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Television ääressä virkaten tai kutoen.

Lempielokuva: Tähän en millään voi vastata vain yhtä, sillä näitä on erilaisista kategorioista ziljoonia. Vastaan siis tähän, että suosikkiohjaajani Tim Burtonin elokuvat jaksavat aina ihastuttaa visuaalisella maailmallaan. Toinen suosikkini on ohjaaja-tuottaja Guillermo Del Toro, jonka tuottama Orpokoti tuli juuri vähän aikaa sitten televisiosta, siinä on ainakin yksi hyvä leffa.
 
Laitan loppuun muutaman syksyisen kuvan, joiden teemana on kynttilät ja kumisaappaat. Kuvista tosiaan huomaa, että pikkuneiti on ottanut vuoden aikaan sopien saappaat käyttöön. Mitkään muut kengät eivät kelpaisi sitten millään. "Paassaat" piti laittaa jalkaan, kun lähdettiin elokuviinkin... Neiti pääsi elämänsä ensimmäisen kerran elokuviin katsomaan kotimaisen "sing along" -leffan Ella ja Aleksi - Yllätyssynttärit. Voi kuinka meillä oli kivaa.
4 kommenttia:

 1. Miksi, oi, miksi, tuollaisia kumisaappaita ei tehdä koossa 39?????

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs neiti! :) Ihanat kumpparit, sopisivat mullekin, jos koko riittäisi.

  VastaaPoista
 3. Mäkään en pitäis muita kenkiä jos tollaset olis. :)Aivan yli söpöt!!

  Ja sitten vielä sellaset terveiset, että on kyllä mielettömän suloinen tämä blogi!

  VastaaPoista
 4. Juu, kyllä mäkin ottaisin mielelläni kumpparit tuntosarvilla, jos niitä löytyisi aikuisten koossakin. Eli ei siis voi ihmetellä, että miksi ei muut kengät kelpaa :) Kiitos anonyymille kivoista terveisistä!

  VastaaPoista