19.10.2011

Kaapin uudet vaatteetKyllästyin olohuoneessa seisovan lelukaapin sisällön tuijotteluun, sillä tuo sisältö pursuaa silmille kaapin lasiovista. Päätin naamioida sisällön tapettien taakse ja vuorasin lasiovet muutamalla tapetilla. Liian harmonistahan en tästä tietenkään halunnut, vaan otin jokaisen lasiin oman tapettinsa. Näistä tapeteista kolme löytyy talomme seiniltä ja yksi, Pihlgren & Ritolan Lumikide, entisen talomme seinältä.
Jos joku ihmettelee viimeaikaisia harventuneita blogipäivityksiä, niin rakas "syyllinen" löytyy tästä alta. Meidän pieni mies on harventanut päivisin nukkumistaan niin, ettei enää lasten päiväuniaikaan (jota ei siis yhtä aikaa enää ole) ehdi koneelle. Iltaisin onkin monesti sitten niin väsynyt, että sohva houkuttaa, tai sitten ziljoonat kotihommat odottavat tekijäänsä. Rakastan tätä bloggaamista kuitenkin sen verran paljon, että aion jatkossa yrittää tsempata itseäni iltaisinkin.

4 kommenttia:

  1. Kivan näköinen kaappi! Ja miten helpolla ilme muuttuu jatkossakin tapetteja vaihtamalla. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti, naiset, kommenteista :) Juu, helposti voi tämän ilmettä muuttaa uusilla tapeteilla - ja kankaitakin voisi joskus kokeilla :)

    VastaaPoista