6.10.2011

Lankesin...


Päätin tässä taannoin, että hillitsen itseäni pilkkujen haalimisessa. Laitoin jopa pilkkukuosisia tavaroita (esim. lampunvarjostimia) hetkeksi varastoon pois silmistä ja laitoin tilalle esille jotain muuta. Mutta mitenkäs rouva pilkuistaan pääsee...

Blogiani pidempään lukeneet muistanevat haaveiluni retrosienijakkarasta, mutta sellaista ei ole vastaani vieläkään kävellyt. Sen sijaan näin ihastuttavan jakkaran kauppareissulla lauantaina ja eiliseen asti pystyin hillitsemään itseäni. Miehenikin alkoi jo kyllästymään, kun höpötin vähän väliä jakkarasta, jonka uskoin haluavan välttämättä muuttaa lähi-Tokmannilta meidän kotiin. Kun tähän sienisoppaan lisättiin vielä Nasban blogikirjoitus samaisista sienijakkaroista ja niiden ihanuudesta pikkuväen leikeissä, niin eilen lopulta haettiin sieni kotiin.

Pikkuneiti ihastui kärpässienijakkaraansa niin paljon, että kantoi sen itse autoon. Äiti ei saanut missään tapauksessa auttaa. Rakkauden osoitus sienikaverille olivat varmaan myös kuulikärkikynäpiirustukset sienen hattuun...

7 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hieno ja taustalla näkyvät possuautoilijat myös. Meiltä sienijakkara löytyy puisena.

  VastaaPoista
 2. Muhkean ihana jakkara! Minäkin olen haaveillut pitkään puisesta sienijakkarasta ;)

  VastaaPoista
 3. Hih, sain siis jonkun sortumaan. ;)
  Hankitaan ne aidot puiset sitten yhdessä myöhemmin. ;) Tai sitten säkin voit vielä askarrella sellasen oman maalatun kärpässienijakkaran minkä mä tein jonkin aika sitten.
  Sienet ja pilkut on kivoja!

  VastaaPoista
 4. no ei kyllä mikään ihme, että sorruit, söpö on!
  Itsekin katselin samanlaista jakkaraa siellä meidän yhteisellä maalla siinä yhdesä kaupassa joka on siinä kävelymatkan päässä meidän mummoloista, sinne väärään suuntaan :) hihi.
  Mutta en vielä sortunut. Mutta ehkä muuton jälkeen taas sorrun kaikenlaiseen! :)
  Oi muuten kiva nähdä sua ja sun söpöläisiä!
  -Liisa

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikki kivoista kommenteista! :) Tuo on kyllä ollut niin oiva ostos, äidille ja tyttärelle mieluinen.

  Jep, Nasba, näin kävi. Ihan hyvä, että sysäisit muhun blogikirjoituksellasi vauhtia! Olisi kuitenkin jäänyt kaivelemaan... Jep, aitoja puisia odotellaan vielä ;) Inspiroiduin siitä sun kärpässienijakkaratuunauksestakin kyllä sen verran, että varmasti toteutan saman vielä perässä, niin loistoidis.

  Liisa, ai näitä olisi ollut "väärän-suunnan-kaupassakin"! Se on kyllä hyvinvarusteltu kauppa ja sieltä tekee loistolöytöjä :) Oli ihanaa nähdä teidänkin kööriä, kiitos siis lauantai-illan viihdytyksestä. Pikkuneiti höpötti majajuttuja kovasti vierailun jälkeen :)

  VastaaPoista
 6. Tunnustus sinulle blogissani! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Mieli, tunnustuksesta! Me so happy! :)

  VastaaPoista