14.10.2011

Menovaihe

Ihan pikainen blogipostaus tähän väliin... Syitä pikaisuuteen on kaksi: menovaihe ja tekniset ongelmat. Menovaihe tarkoittaa meidän huushollissa sitä, että touhutaan niin paljon kaikkea ettei aikaa tunnu riittävän mihinkään ylimääräiseen.

Tämän menovaiheen aiheutti tällä kertaa se, että emäntä turhautui olohuoneen järjestykseen ja päätti heittää kaiken ympäri. Turhautuminen johtui siitä, että huonekalut olivat sijoitettu epäkäytännöllisesti kulkureiteille. Toinen järkisyy huonekalujen siirtelyyn oli se, että patterit täytyy saada taas lämmityskauden alkaessa esille mööpeleiden takaa. Mööpelikaruselli pyörii siis taas... Alla pieni kurkistus kaaoksen ytimeen.

Teknisiä ongelmia on puolestaan kameran ja tietokoneen välillä. Kameralla kuvat näyttävät olevan ok, mutta ladattaessa koneelle heittää kuvien resoluutiot ja kuvasuhteet ihan pieleen. Kääk. Jatkan painiskelemista ongelman parissa. Jos jollakulla on kokemusta moisesta tai hyvää vinkkiä antaa, niin otan kiitollisna vastaan. Kamera on Canonin EOS 550d ja tietsikka ihan perusläppäri, jossa Windows 7. Ongelmat alkoivat mielestäni tuon Windows seiskan asennuksen jälkeen.

Kaaos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti