2.10.2011

Pelottava pupu


Kovin on jo pimeätä ja makuuhuonekolhoosimme kaipasi pientä lisävalaistusta öisiin vauvan ruokailuhetkiin. Yövaloa, joka ei häiritse muiden unta, mutta auttaa äitiä suunnistamaan pimeässä. Jep, nukumme edelleen koko perhe yhdessä huoneessa alakerrassa, kun yläkerran makuuhuoneet ovat vielä työn alla.

Haaveissani on ollut Egmont Toysin sienilamppu. Tai pupu tai ankka tai sammakko taitaitai... Kaikki kyseisen valmistajan lastenhuoneen lamput ovat kovin ihania ja löytäisivät varmasti remontin valmistuttua paikkansa tytön tai pojan huoneesta.


Kuvat: Egmont Toys, www.egmonttoys.com

Vielä olen kuitenkin hillinnyt itseni ja sattumalta törmäsin Tiimarissa synttärikorttiostoksilla "köyhän naisen" pupulamppuun. Köyhän naisen siksi, että Egmontin pupusta saa Tiimariin pupuun verrattuna pulittaa lähes seitsenkertaisen hinnan.


Pupu muutti meille valaisemaan öitämme, mutta ihan ongelmitta ei olla selvitty. Kaksivuotiaan mielikuvitus laukkaa jo sen verran, että pupu olikin pelottava. "Pupua pelkää", tuumasi neitokainen ensimmäisenä iltana. Jännittäähän se vähän, kun pupu hohtaa pimeässä huoneessa vihreänä virnistäen...

Pupuun täytyi siis ensiksi tehdä tuttavuutta valoisaan aikaan ja enää ei pelota. Tosin tänä viikonloppuna pupu pelotteli meillä vieraillutta 2-vuotiasta pikkumiestä. "Pelästyi pupua", tuumasi pikkumies meidän makuuhuoneessa vierailtuaan. Pelottava pupu ensikohtaamisella, mutta loppujen lopuksi ihan mukava ja valovoimainen kaveri ;)


6 kommenttia:

 1. Toi pupu on musta tosi kiva! Meillä on sellanen isomman neidin 3v. huoneessa yövalona. :)

  Mä en tykkää valoista siinä huoneessa missä itse nukun, mutta tuon pupun valossa voisin ehkä jopa saada untakin. On tosiaan sellanen kivan pehmeä valo. :)

  VastaaPoista
 2. Mistä noita Egmontin valoja saa?

  Stiina :)

  VastaaPoista
 3. Nasba, en mäkään tykkää valoisasta yöllä, mutta pupuliini yövalaistukseen just passeli! :) Stiina, sisustusliikkeissä olen noita hipelöinyt, mutta netistä saa ostettua ainakin Kaunis Pieni Elämä shopista, www.kaunispienielamashop.com. Meinaatkos jonkun ostaa? :)

  VastaaPoista
 4. Olet ehtinyt touhuta kotona vaikka mitä ja ahkerasti päivittää blogiasi vaikka kotonasi asuu nyt pikku herra ja prinsessa. Huokaan täälä syvään ja ajattelen, että itse en juurikaan ole tehnyt mittään sitten Tinderella kotiin tuomisen. Ristiäisistä selvisin juuri ja juuri. Itse ihastelin nettikaupasta samaa sienilamppua myös ja tarkoitus oli se hankkia pikkuisen lahjarahoilla mutta sitten saimme ristiäislahjaksi nukkumatti valaisimen ja nyt hakusessa on vanha yöpöytä sen pariksi Tinderellan huoneeseen.

  VastaaPoista
 5. Joku eläimistä olisi ihana: jääkarhu, tai pupu, tai ankka, tai... :) Aika kalliita ne näyttää olevan, mutta silti!

  Stiina

  VastaaPoista
 6. M-M, on täälläkin paaaaljon niitä päiviä, kun ei mitään saa aikaiseksi. Lapsukaiset ovat kumpikin olleet aina hyviä nukkumaan, joten silloin sitten touhotan menemään sen minkä ehdin ;) Tosin välillä täytyy itsekin lepäillä. Tsemppiä vauva-arkeen (meille molemmille :)) ja toivott. hakusessa oleva pöytä löytyy. Nukkumatti-lamppu kuulostaa kivalta!

  Stiina, tuo jääkarhukin on kyllä tosi ihqu :) Juu, hintalappu itseäkin hidastanut, mutta jossain vaiheessa voisi lamppuun investoida.

  VastaaPoista