25.10.2011

Retrosaamiset


En ole pitkään aikaan postaillut mitään retroaiheista, mutta nytpä keksin hyvän aiheen. Nimittäin viimeaikaiset "retrosaamiset" :)

Olen saanut aivan mahtavia retrolahjoituksia anopin tuttavien suunnalta. Anoppi tietää viehtymykseni retroon ja on tilaisuuden tullen haalinut kivoja retrojuttuja tänne suuntaan. Nämäkin aarteet olisivat saattaneet joutua vaikkapa roskikseen, mutta onneksi anoppi on ollut tarkkana - iso kiitos siis sinne suuntaan!

Neidin leikkeihin käs'veska. Nappi puuttuu, mutta se ei haittaa menoa. Äitikin voisi tätä joskus lainata ;)


Värikkäät maatilalakanat pikkumiehen petiin. Aivan ihanat!

Retroverhot sopivat kuin nenä päähän talomme 70-luvulla rakennettuun laajennusosaan.

Loppuun vielä tunnustus, joka liippaa aihetta. Olen aivan koukussa Facebookin erilaisiin ostetaan/myydään/vaihdetaan -palstoihin. Itse olen noiden palstojen kautta sekä myynyt että ostanut. Muun muassa juuri eilen meiltä noudettiin 8 kpl keittiöntuoleja, ja viime viikolla mieheni kävi noutamassa Plaston polkutraktorin peräkärryineen pukinkonttiin. Mahtavaa, että keksitään uusia tapoja kierrättää! Ja mikä parasta, ryhmiä voi etsiä omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Itse olen jäsenenä mm. Metsola -vaatekirppiksellä.

Tunnustuksista puheen ollen... Kiitos, ihana Mieli, vielä blogitunnustuksesta! Tämän tunnustuksen ideana oli kertoa itsestään uusia asioita. Satuilin itsestäni ihan vähän aikaa sitten toisen tunnustuksen myötä, joten nämä tarinat voi halutessaan kurkata täältä.


Ja loppuun vielä loikoilua yhdellä retrotäkillä. Tämä tosin jo vanhoja hankintoja :)

3 kommenttia:

  1. Oih. Minulla on ollut vauvana täsmälleen samanlainen makuupussi kuin ensimmäisessä kuvassa. Lienee siis äitiyspakkauksesta vuodelta 1977. Ja maatilatyynyliinat löytyvät edelleen omasta liinavaatekaapistani :)

    VastaaPoista
  2. Oikein bongattu! Vuoden 1977 äitiyspakkauksen makuupussihan kuvassa on, tämä yksilö on mieheni vanha, jonka anoppi oli säilönyt <3 Tämä siis jo vanhempi retrosaaminen, sillä oli käytössä neidilläkin.

    Itsellänikin oli vauvana samakuosinen makuupussi, joten nostalgiaa tässä on roppakaupalla :)

    Maatilakuosi sen sijaan oli ihan uusi tuttavuus, mutta niin iloisen pirtsakka että ihastuin oitis!

    VastaaPoista