28.11.2011

Just perfect!


Tämän päivän jouluostosten puolesta kruunasi täydellinen joulukalenteri. Olen yrittänyt metsästää rinsessalle kivaa kankaista joulukalenteria, jonne saisi sujautettua pikkuyllätyksiä jokaiselle kalenteripäivälle.

Parastahan olisi, että äiti itse tekisi tyttärelleen persoonallisen joulukalenterin. Tähän ei kuitenkaan tässä arjenhulinassa tarjoudu mahdollisuutta kuin yömyöhällä, jolloin työn alla on jo ziljoona muutakin projektia. Ihanaa DIY-joulukalenteria voi ihastella vaikkapa Kalastajan vaimon -blogissa, jossa on työstetty kutoen ja virkaten kaunis joulukalenteri.

Mutta ne ostettavat kalenterit... Jossain postimyyntikuvastossa, muistini mukaan Hobby Hallissa, näin hauskan joulusukkakalenterin, mutta en sitä sitten enää suuretsintöjen jälkeenkään löytänyt - olisikohan ollut loppuunmyyty...

Mailegin tonttukalenteri on aivan ihana, mutta aivan liian kallis, kun ovh näytti olevan nettikaupasta riippuen 80-100 euroa... Huh, en ole valmis noin paljoa edes monivuotisesta kalenterista maksamaan, kun kuitenkin esillä ja käytössä vain joulukuussa. Seuraava tarkistuskäynti tehtiin Pentikille, jonka hiirikalenteri näytti kivalta nettikaupan puolella ja hintakin oli ok (19 euroa). Livenä ei kuitenkaan ollut ihan toivotunlainen.

Mailegin joulukalenteri, kuva: www.maileg.dk

Pentikin joulukalenteri, kuva: www.pentik.fi

Lopulta täydellinen ja täydellisen hintainen (24,95 €) joulukalenterilöydös tehtiin Minimanista, mahtava marketlöytö jälleen! On samaa kokoluokkaa kuin Mailegin kalenteri, joulutyttösen mitta päästä varpaisiin on ainakin 150 cm. Idea toteutuksessakin on lähes sama: joulumekon taskuihin sujautetaan jouluisia yllätyksiä. Mikä parasta, tällä tytölläpä on komea pilkkumekko! Täydellistä.

Kuvaustaustana toiminut astiakaappi on edelleen työn alla... Voi, kun jaksaisi ja ehtisi jatkaa maalien rapsuttamista...


7 kommenttia:

 1. Voi miten suloisen löydön teit!!

  VastaaPoista
 2. Todella söpö kalenteri! Ja sopivan hintainenkin!

  VastaaPoista
 3. Nasban blogin kautta tänne eksyin. Ihana kalenterilöytö. Ja voi mikä astiakaappi tuolla taustalla <3 Taidan parkata lukijaksi ja tutustua sun blogiin lisää :)

  VastaaPoista
 4. Tänään sitten kurkistettiin ensimmäiseen taskuun, voi ihanan pienet ilot! :)

  Jonna, tervetuloa - mahtavaa että parkkeerasit myös lukijaksi :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielesta aivan taydellinen paikka kalenterineidille tuo astiakaapin edusta. Sopii aivan alyttoman hyvin yhteen :) Ma olen myos "yrittanyt" tehda kalenteria monta vuotta jo... toisin sanoen muistan aina joulukuun alussa, etta ainiin :P

  VastaaPoista
 6. Eryah, ehkä sitten ensi jouluna otamme kumpikin ryhtiliikkeen ja tekaisemne kalenterit lapsosille :)

  VastaaPoista