4.11.2011

Piipahdus


Hoppua pukkaa, niin ettei blogiinkaan oikein ehdi piipahdella. Koitan ryhdistäytyä ensi viikolla asian suhteen. Toivottavasti viikonlopun remppatouhuissa tapahtuisi jotain edistymistä, niin pääsisi esittelemään jotain kivaa rempan saraltakin. Yläkerta siis edelleen työn alla, tavoitteena on päästä jouluksi ylös nukkumaan. Se vasta olisikin mahtava joululahja!

Mitään esittelemisen arvoista en ole tässä oikein ehtinyt viritelläkään, kun kaksi pientä ja kotiäidin vilkas sosiaalinen elämä (lukuisat leikkitreffit :)), ovat pitäneet elämän kiireisenä. Tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä magneettikirjaimilla pönttöuuniin tänä iltana kahdessa minuutissa toteutettu tekstitys on ainoa puoliksi vitsillä valmistunut "projekti" ;) Tulipahan mieleen, että pysyisivät hyvin pönttiksessä kiinni.

Noita magneettikirjaimia ostin kirpputorilta pussillisen äidin leikkeihin. Ajatuksena on maalata niitä vähän vähemmän kirjaviksi ja toteuttaa jotain kivoja iskulauseita ja/tai opastuksia (sauna, vaatehuone tms...) jonnekin päin taloa. Maalipurkkeina musta, harmaa ja kirkuvan punainen. Työmaa taitaa kutsua, menenkin tuhertamaan kirjaimien pariin. Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti