20.1.2012

Mummoja


 Meillä on vaan sairastettu koko alkuvuosi, joten blogistania on jäänyt vähälle huomiolle. Nytkään ei irtoa pitkää jutunjuurta, ainoastaan pieni kuvakavalkadi meidän kodin mummeleista. Näistä rinsessakin tykkää, bongailee aina maatuskamummoja iloisesti kiljahdellen kaupastakin tekstiileistä yms.Television yläpuolelle syntyi kesällä tällainen mummogalleria, kun tyhjät kehykset kaipasivat kuvatäytettä. Ajatuksena on täyttää nuo kehykset omilla kuvilla, joten mummot saavat väistyä jossain vaiheessa. 

Kirppikseltä bongattu Djecon mobile koristaa lasten leikkihuoneen ikkunaa. Yksi viimeaikaisista suosikkilöydöistäni :)

6 kommenttia:

 1. Yllätys, yllätys meilläkin noita mummoja on PALJON. Pitäiskin varmaan tehdä postaus myös niistä. :)

  Toi mobile on hieno!

  VastaaPoista
 2. Täällä ilmoittautuu myös yksi maatuskoihin hurahtanut. Samanlainen tyyny muuten löytyy tästä taloudesta. Tai siis kaksi tyynyä... Noi taulut olivat aika hauskoja. :)

  VastaaPoista
 3. "Toi olis ihana, sanoi meidän neiti ;)". Ihanan pirsakka mobile :D

  VastaaPoista
 4. Nasba, mummopostausta kehiin! Tuossapa oli meidän mummeleista vain murto-osa, lisää löytyy mm. tiskirätistä ja muista tekstiileistä :)

  Kati, maatuskat on just parhaita. Musta taitaa olla tulossa itsestänikin maatuska, kun on noita huivejakin jo ostettuna x-)

  Summer, ihanan imarteleva kommentti pikkuneidiltä :)

  VastaaPoista
 5. Ihania! Meiltäkin löytyy jonkin verran maatuskoja.
  Nuo taulut on tosi kivoja. Itsellänikin on suunnitteilla tauluseinä. Kehykset olen keräillyt kirppareilta ja odottavat maalausta. Ja seinäkin pitäisi ensin maalata, eli taas ikuisuusprojekti odottamassa inspiraatiota.

  VastaaPoista
 6. Ihanat maatuskat! Ja taulukokoelma on viehättävä.

  VastaaPoista