26.2.2012

Jakkaroita


Kirpputorilta hamstratut jakkarat saivat vihdoin uudet vaatteet. Tämä projekti on ollut hautumassa joulusta asti, ja nyt vihdoin sain jotain konkreettista aikaiseksi. Pikkuista ennen joulua meinaan maalasin näistä kaksi punaisella ajatuksena pilkuttaa ne ja tehdä niistä moderneja kärpässienijakkaroita Mistä on pienet tytöt tehty? -blogin Nasban tyyliin.

Pilkkujen sapluunamaalaus meni kuitenkin puihin - maalit levisivät ja jälki oli kamalan näköistä... Vapaalla kädellä en ehtinyt pilkutusta koettaa, sillä bongasin sisustuslehdestä päällystetyn jakkaran ja siitä se ajatus sitten lähti. Tänä iltana sitten pönkäisin vähän kangasvarastojani ja nyt on neljä jakkaraa päällystettynä.

Nälkä kasvaa syödessä ja nyt haluankin pian uusia jakkaroita tuunattavaksi - minulta löytyisi mitä herkullisempia kankaita testattavaksi tähän tarkoitukseen. Ehkä yhden kärpässienipilkullisenkin jakkaran voisi tehdä. Vaan montako jakkaraa sitä ihminen tarvitsee :)

Vähänkö pikkutarkkaa bloggaajaa häiritsee tuon ensimmäisen jakkaran päällä oleva pieni roska... Tekisi mieli pyyhkäistä se pois... But no can do :)Pientä hienosäätöä tässä vielä havaittavissa. Ylimmän tuolin kangas on vielä huolittelematta pohjasta, ne täytyy vielä nitoa kiinni. Oli vaan niin kova kiire päästä kuvamaan näitä... :)

11 kommenttia:

 1. Ihanat pääliset olet tehnyt!

  t. Erikas

  VastaaPoista
 2. Ihanat tuolit! Mahtavat kankaat ja siististi päällystetty!

  VastaaPoista
 3. Vitsi noi on hienoja! Mäkin tahdon! Nyt mun täytyy saada ja lisää jakkaroita (jotka ei mahdu mihinkään...)

  VastaaPoista
 4. Ihminen tarvirsee ihan tajuttomasti jakkaroita:) Ihania nämä ovat!

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän ihania!!!
  Niin ja kiitos lämminhenkisestä blogini kuvauksesta edellisessä postauksessa. :)

  VastaaPoista
 6. Täällähän olikin paljon kommentteja, mahtavaa - kiitos niistä!

  Nasba, mäkin tahdon lisäääää! Näitä mietin lastenhuoneeseen ja sitten tarvitaan vielä ainakin ruokahuoneeseen muutama varajakkara. Ja ja ja ja... Hirrrween monta jakkaraa sitä ihminen todellakin tarvitsee, Perhonen korvanlehdellä :) Mutta onneksi näiden säilytys voi tapahtua siisteissä pinoissa, niin ei tarvitse jatkuvasti jakkaroihin törmäillä.

  Jaana, ole hyvä - tunnustus oli todella ansaittu :)

  VastaaPoista
 7. Aivan huippuhienoja! Miten päällystit ne - laitoitko sinne jotain vanua/vaahtomuovia väliin? Ja millä kiinnitit ne niiteilläkö? Jos meillä olis tilaa, niin alkaisin heti operoida tuollaisia.

  VastaaPoista
 8. Kiitti Virpi! Laitoin pehmusteeksi 2 cm paksua vaahtomuovia ja sitten tosiaan nidoin kankaan pohjasta kiinni. Vähän aikaa joutui taistelemaan, että nitominen lähti sujumaan, ehkä toisen tuolin kohdalla oli ärräpäät jo päästelty...

  Mulle iski inspis tehdä näitä hurjan monta! Saas nähdä :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania! Sa oot kylla mainio sisustaja ja taitava kasistas! Taytyy laittaa tamakin idea muhimaan :)

  VastaaPoista
 10. Mun blogista löytyy sulle jotain :) On ollut kiva seurata juttujasi!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kehuista Eryah, ihan tässä punastuu... :)

  Mun tekemä, kiitos kiitos tunnustuksesta. Kylläpä taas piristi tämän illan moinen :)

  VastaaPoista