25.2.2012

Tunnustuksia

 Ystävä oli bongannut kärpässienifanille suloisen neulatyynyn. 

Tähän väliin pieni bloggaus tunnustuksista kuvitettuna tämänpäiväisillä kuvaräpsäyksillä. Olen saanut kanssabloggaajilta kaksi blogitunnustusta, joista en ole vielä mitään kirjoittanut. Toinen tunnustus tuli jo viime vuoden puolella Ylätalosta Anulta ja toinen vähän aika sitten Hattaralandian Jaanalta.

Laitan heti alkuun kummankin tunnustuksen eteenpäin näihin kumpaankin blogiin, kumpikin on seurantalistallani ja tykkään kovasti. Ylätalo - koti hirsitalovanhuksesta on mielenkiintoinen remppablogi, jossa vanhaa hirsitaloa remontoidaan perinteikkäästi sekä vanhaa kunnioittaen ja korostaen - käykääpä kurkkimassa uuden elämän saanutta talovanhusta. Jaanan Hattaralandia-blogi on värikästä ilottelua, ihania kirppislöytöjä ja mielikuvituksellisia tuunausprojekteja ja sisustamista. Jaanakin pitää pilkuista :)

Ja sitten niihin tunnustuksiin. Jaanalta sain Liebster blog -tunnustuksen, joka piti jakaa eteenpäin viidelle bloggaajalle, joille toivoo lisää kävijöitä/lukijoita ja joilla on vähän lukijoita (alle 200 rekisteröitynyttä). Tämä tunnustus sopii siis kummallekin edellämainitulle blogille, valitettavasti ajanpuutteen ja/tai laiskuden vuoksi laitan nyt eteenpäin vain näihin kahteen blogiin.


Anulta saamassani tunnustuksessa piti vastata viiteen kysymykseen, joihin olenkin jo aiemmin vastannut täällä. Nuo aiemmat vastaukset pitävät edelleen hyvin paikkaansa, ainoastaan lempiluettavani on muuttunut. Se on tällä hetkellä eräs Facebookin ostetaan ja myydään -retropalsta, jossa on myös mielenkiintoisia keskusteluja sekä näytillä muiden ryhmän jäsenten aarteita. Siellä kaikkia ihanuuksia kuolatessa vierähtäisi tovi jos toinenkin :)

 Tästä tuikkukynttiläkorista ei lopu tuikut koskaan. Jos uhkaavat loppua, niin täydennystä lisätään välittömästi. Kynttilät vaan on ihan must ja niitä täytyy aina löytyä kotoa.

Tuorein kirppulöytöni on Arabian retrokupit 1 eur/kpl, joissa jokaisessa on ihan pieni lohkeama. Ostin nämä tuikkukipoiksi. Jossain askartelulehdessä oli näihin valettu kynttilöitä sisälle - sitä kokeilen, kunhan aikaa on. 

Kirppulöydöistä päästäänkin aasinsillalla näihin helistimiin, joista rinsessa rakenteli hienon rivin. Joo, minulla on nyt päässyt mopo karkaamaan käsistä, mutta kun nämä vaan on niiiiin ihania... Kun Paapun tuotanto lopetettiin, poistui hymynaamahelistin äitiyspakkauksestakin. Olen sitten näitä hamstrannut aina tilaisuuden tullen ystävien syntyville vauvoille. Nyt on vain varastoa päässyt "pikkuisen" kertymään... Jos joku näitä himoitsee, niin ihan uusiakin saa vielä tilattua Suomi-lelut -verkkokaupasta, jossa ovat myynnissä niin kauan kuin varastoa riittää. Juuri äsken tarkistin tuolta, että vielä löytyy punaisia hymynaamoja 481 ja keltaisia 125 kappaletta.

1 kommentti:

  1. Heippa. Kivoja kupposia!! Minä olen valanut kirppis kahvikuppeihin kynttilöitä..niin helppoa tehdä ja niitä on kiva antaa lahjaksi jouluna kukkasten kylkiäisinä. Kahvikupit voi myös täyttää koristehiekalla ja iskeä sitten kynttilän siihen törröttämään..ja pitsiliina alle niin se on siinä. Hih. Hauskaa kevään odotusta. Varmasti mennään aika samoissa merkeissä. Meidän neiti täytti tänään 7 kk. On jo niin iso tyttö. Toimelias ja utelias. Ja niin helppo, että oikein ihmettelen tätä tuuriani. Toivottavasti eillä on saanut koko perhe olla terveenä!

    VastaaPoista