16.3.2012

Leikkeihin vanhaa ja vielä vanhempaa Brioa

Rrrrrakastan Brion leluja. Onneksi lapsetkin tykkäävät niillä kovasti leikkiä, eivätkä kaiken maailman muovihärpäkkeet ja pikkutilpehöörit ole vallanneet taloamme. Vielä... Ainakaan ihan kokonaan.

Kuva: Brio, My First Set Darling

Joku saattaa muistaa blogini alkutaipaleelta sen, kun yritin metsästää rinsessalle 1-vuotislahjaksi Brion Darling-hepalla höystettyä taaperon junaratasettiä. Tuo kyseinen heppajunaratasetti on jäänyt kummittelemaan mieleeni siitä saakka, kun näin ensimmäistä kertaa jossakin sisustuslehdessä yllä olevan mainoksen joskus 2000-luvun alkupuoliskolla (?). Siinä oli kaikki elementit kohdallaan ja kolahti täysillä minun makuuni. Lapsia minulla ei kuitenkaan vielä tuohon aikaan ollut, joten setti jäi ostamatta.

Kun esikkoni juhli 1-vuotissynttäreitään vuonna 2010, ei heppasettejä enää Suomesta saanut, joten haaveiksi jäi. Onneksi noita Brion settejä oli muitakin valloittavia, ja jostain lelukaupan varaston perukoilta löytyi vielä Brion Caty-kissasetti neitiä ilahduttamaan.

Kuva: Brio, My First Sets

Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.... Nyt sain Facebook-kirpparilta käsiini tuon Brion Darling-hepan ja settiin kuuluvat 3 heppavaunua. Jee! Ja jotta onni (tai Brion heppa :)) olisi potkaissut oikein kunnolla, niin samaan aikaan livekirpulta silmiini osui noista taaperoseteistä vielä Frogster-sammakko. Sammakkovaunuja ei valitettavasti pöydässä ollut kaupan, mutta se ei äidin ja tyttären hymyä hälventänyt. Nämä kolme kaverusta ovat todella mieluisia leikkikavereita ja junaradallakin pärrätään ahkerasti. Pikkumies toistaiseksi tyytyy vain maistelemaan noita heppavaunuja - hyvältä tuntuvat maistuvan :)
Tähän blogikirjoitukseen sopii oivasti myös reilu viikko sitten synnyinkaupunkini kirppikseltä bongattu todella vanha Brion lelu. Pesulapussa lukee, että hänen nimensä on Fred. Melko muikea kaveri. Jotenkin muistelisin, että yhdellä ystävälläni olisi tämä ollut tallessa omasta 70-luvun lapsuudestaan. Täytyypä selvitellä kaverin alkuperää vielä...

6 kommenttia:

 1. On kyllä hauskan näköisiä leluja. En muista koskaan missään edes nähneeni tuollaista porukkaa, mutta ymmärrän hyvin viehätyksen.

  VastaaPoista
 2. Valloittava kaveri tuo Fred ;).

  VastaaPoista
 3. Brion lelut on vaan niin ihania! Ihania Darling-heppoja :) Hyvä löytö!

  VastaaPoista
 4. Kyllä Brion lelut on sitten kivoja! Tuo heppasetti on tosi pirteän näköinen. Itse olen ostanut kaksi vuotiaalle veljenpojalle Brion junarataa joulu- ja synttärilahjoiksi. Kohta alkaa olla mahtava rata kasassa. :)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin tykätään Brioista, on niin kestäviä ja lasten mieleen!

  Tunnustus sinulle blogissani :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan paljon kommentteja, kiitos :)

  Mukavaa, että Brio on muidenkin mieleen. Ja tosiaan miksei olisi - kivannäköisiä, käteensopivia ja kestäviä leluja.

  Mieli, kiitos kaunis tunnustuksesta :)

  VastaaPoista