3.3.2012

Ruusukupit


Joskus sitä vain sattuu oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan ja avaa suunsa juuri oikeasta aiheesta. Näin kävi itselleni, kun kerroin tuttavalleni ajatuksestani valaa vanhoihin kahvikuppeihin kynttilöitä. Hänpä olikin juuri tekemässä muuttoa ja halusi epätoivoisesti eroon laatikollisesta kahvikuppeja. Niinpä sain ne matkaani ja juuri äsken purin laatikon sisältöä ja ihastelin.

Kynttilöiden lisäksi aion hyödyntää näitä kahvikuppeja muuhunkin. Omissa haaveissani on meinaan jo jonkin aikaa pyörinyt mummomainen ajatus kahvin ryystämisestä ruusukupeista. Näin vanhassa talossa mielestäni yksinkertaisesti vain kuuluu olla kokoelma ruusukuppeja, joiden avulla voi nostalgisoida niitä kaikkia kahvihetkiä, joita näihin huoneisiin on mahtunut. Olen siis kehittänyt pakkomielteen ruusukupeista, joita olenkin jo hipelöinyt lukuisilla kirppareilla. Tarjolla on usein yhtä, kahta tai kolmea kuppia, joissa on yksi, kaksi tai kolme tassia eli melkoisia kokoelmaeriä.

Niinpä olenkin jalostanut oman ajatukseni siihen, että haluan kasan samantyylisiä (ruusuja tms. kukkakuvioita valkoisella pohjalla), mutta erilaisia ruusukuppeja. Jemmaan näistä lahjoituksena saaduista kupeista muutaman omaan ruusukuppikokoelmaani ja aloitan keräilyn än-yy-tee-NYT. Ihanan mummomaista.

 

Tämän kerrostarjottimen ostin tällä viikolla kirpparilta täydentämään ruusuisia kahvitteluhetkiä. 

Niin ja arvatkaapas mitä... Mulla on näihin kuppeihin just täydelliset lusikatkin jo valmiina! Kunhan joku vaan viitsisi kiillottaa ja puunata ne ensin... Näillä lusikoilla on tunnearvoa: mieheni on ne kovalla hikoilulla lapsuudessaan ansainnut erilaisista urheilukilpailuista :)


Blogini löytyy nyt myös Facebookista. Käykääpä kaikki innostuneet klikkaamaan tykkää-nappia, niin saatte blogipäivitykset tuoreeltaan uutisvirtaanne. Poppelinan Facebook-sivusto löytyy täältä.

2 kommenttia:

  1. Ihania ruusukuppeja! Ja kyllähän kahvikin maistuu ihan erilaiselta noin kauniista kupeista. Itse saisin aamuisin ryystää aika monta ruusukupillista, että päivä lähtisi käyntiin. Nyt on meinaan käytössä sen verran suuri saavi.
    Kävin muuten facebookissakin tykkäilemässä. :)

    VastaaPoista
  2. Noi ruusukupit onkin sellaisia "sievistelykuppeja", josta siemaillaan kahvia pikkusormi pystyssä :) Aamukahviin täytyykin varata sitten sitä ämpärimallia ;)Kiva, että tykkäilit Facebookissakin, jee!

    VastaaPoista