28.3.2012

Vaxtuukillinen maatuskamummoja


Nyt on pakko esitellä minun hyvän mielen vahakankaani - vaxtuukillinen maatuskamummoja. Sain vinkkauksen, että Jyskissä on myytävänä maatuskakuvioista vahakangasta ja vieläpä edulliseen 4 eur/metri hintaan. Pakkohan sitä oli hakea, sillä vahakankaat ovat touhukaksikon ruokailualustoina tällä hetkellä niin helppohoitoisia.

Ostinpa vahakangasta sitten reippaan puoleisesti, niin on kaapissa hillottuna muutama ylimääräinen metri hyville ideoille. JOS osaisi ommella, niin tuostahan tekisi vaikka meikkipusseja, kauppakasseja tai jopa sadetakin :)
10 kommenttia:

 1. Näyttää muuten yhtä hyvältä kuin meidänkin pöydällä. ;D Pakkohan sitä minunkin oli tylsän keittiön piristykseksi ostaa, kun bongasin tarjouksesta.

  VastaaPoista
 2. En ollutkaan käynyt blogikierroksella aikoihin, joten kävin kurkkimassa. Hyvältä näytti, niin blogi kuin vahakangaskin ;) Oli kyllä ihan huipputarjous kaikille meille maatuskoiden ystäville!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, kiitos vinkistä!!! Toivottavasti täältä oman paikkakuntani Jyskistä löytyy myös.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä se näyttää! Mutta minä maksoin omastani 7 euroa metriltä! Kääk.

  VastaaPoista
 5. Oho! Kangas oli pari viikkoa sitten tarjouksessa 4 euroa metri. Ihmettelin itsekin, että miten myyvät jotain noin hienoa alella... Olisin maksanut tarvittaessa sen seitsemänkin euroa ;)

  VastaaPoista
 6. Jaana, onnea etsintään! Toivottavasti löydät :)

  VastaaPoista
 7. Oi,miten hurmaavia kuvia! Hauskaa päivää!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa vahakangasta! Täytyy käydä tutustumassa :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos vinkistä, kipaisin heti eilen jyskiin ja kahmaisin kangasta matkaan :)

  ps. luonani on sinulle jotain pientä..

  VastaaPoista