23.5.2012

Ulkoistettua elämää


Nyt on ilmat hellineet koko alkuviikon täällä meidän leveysasteilla. Tässä pieni kuvakavalkadi viimeaikaisesta ulkoilmaelämästämme. Kesä kesä kesä!

Eräs pieni rinsessa täytti vuosia. Hartain synttärilahjatoive oli potkulauta. Sellaisen hän sitten sai ja nyt jo potkuttelee kovaa vauhtia. Kakkuhetki vietettiin perheen kesken ja oikeat juhlat ovat vasta tulossa. Hiekkalaatikon valtias. Itku tulee, kun pois nostetaan. 

Kesäkengät. Tampereeltakin löytyy nykyään Skopunkten, josta shoppasin aikoinaan Tukholmassa asuessani kivoja, halpoja, opiskelijabudjetille sopivia kenkiä. Nyt niitä saa kotikonnuiltakin ja kotiäidin budjetti kiittää :)

Kurkistus kameraan, heippa! Itse blogistikin uskaltaa näyttää kasvonsa aurinkopilkkuineen ja huolittelemattoman kotiäiti-lookkinsa hieman verhoutuneena. Migreenipotilaan tärkeimmät kesäasusteet ovat päähine ja aurinkolasit. Antaa paistaa!

4 kommenttia:

  1. Onnittelut synttärisankarille! Ja ihanat kengät!!! Skopunkten onkin ihan uusi tuttavuus minulle, täytyypä etsiä lähin kauppa ja lähteä ostoksille.

    VastaaPoista
  2. Jaana, rinsessa kiittää onniteluista :)

    Mä oon ihan lovena myös noihin popoihin. Viimeksi eilen puutarhamyymälän kassaneiti tiedusteli, että mistä on hauskat kengut hankittu. Tuolta Skopunktenista löytyy kyllä yleensä kivoja kenkiä, suosittelen! Nytkin siellä oli paljousaleja, jos osti useamman parin.

    VastaaPoista