12.6.2012

Ihan tavallinen päivä


Koska en ole viime aikona saanut aikaiseksi mitään kivaa blogattavaa käsitöiden, remontin tai sisustamisen saralla, niin päätin kuvata lyhyesti meidän ihan tavallista päivää. Tekstissä säästelen ja annan kuvien puhua puolestaan :)

Rinsessa oli jo pari päivää odottanut, että askarreltaisiin yhdessä jo jonkin aikaan laatikossa lojunut lammasnaamari. Tämä oli siis sellainen kätevä askartelupaketti, johon ei tarvinnut edes liimaa sotkea kun mukana oli kaksipuoliset teipit kaikkea kiinnittämistä varten :)


Leikki kuuluu jokapäiväiseen elämään ja sitä on tänäänkin riittänyt. Kovimmat jutut ovat tällä hetkellä palapelit ja värityskirjat (rinsessa) ja autot (pikkuisäntä). 

Päivällä piipahdettiin kirpputorilla, josta kotiutui meille kukkabrodeerauksin koristeltu juhlamekko. Meidän kesä on täynnä juhlia, joten mekkoja ei ole koskaan liikaa :)


Kirppislöytönä Paapun punttihelistin. Näitä Paapujahan meillä jo oli "muutama", mutta tällaista ei vielä. Tälle olisi tulossa käyttöäkin vielä tämän vuoden aikana... :)

Iltavillit iskivät sohvalla. Pieni sisarellinen paini- ja kikatuskohtaus. Ihanat rakkaat. Lopuksi vielä äidin iltapuuhat. Huokaus... Ei auta kuin käydä kiinni kirjapinoon. Joku pieni touhuaja on tuohon pinoon ujuttanut myös oman kirjansa. Bongaatko kasasta? :)

p.s. Käytiin me ulkonakin toki tällaisena kauniina ja aurinkoisena päivänä, mutta kamera ei pysynyt happihyppelyllä mukana kyydissä.

5 kommenttia:

 1. Ihana pikku helistin uutinen :) Onnea <3

  VastaaPoista
 2. Niin..kai mäkin vissiin oikein ymmärsin?! =) Onnea!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos <3 Kyllä tuosta pienestä vinkistä on asia oikein ymmärretty :) Ensimmäinen kolmannes on jo reippaasti ohitettu, joten asiasta voi alkaa varovaisesti jo vihjailemaankin... ;)

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä, tuo mekko varsinkin on suloinen! :)
  Ja todella paljon onnea!!

  VastaaPoista