21.6.2012

Juhannusvalmisteluja

 Puhdas koti.

Juhannusherkkuja.

Meillä on siivottu! Tämän talon kodinhoito on ollut rouvan opiskeluiden ja piiiiiiiiitkään kestäneen pahoinvoinnin takia ihan retuperällä. Nyt juhannuksen kunniaksi nuohosin lattiat listoja myöten puhtaiksi, pesin saunan yms. Arkipäivää monelle, mutta itselleni kyllä nyt pieni tuuletuksen ja päähän taputtamisen paikka kuluneen kevättalven ja kevään haasteiden takia.

 Olohuone on taas kesän kunniaksi puettu vähän hempeämpiin pastellisävyihin. 


Nyt koulukirjat on laitettu kesäloman ajaksi kiinni, ja niiden pariin palataan sitten taas syksymmällä. Välissä vietetään pitkä ja touhukas kesä. Ohjelmassa olisi ainakin leikkimökin laittoa, yläkerran parvekkeen loppuunrakentamista, terassin ja kuistin kaiteiden maalaamista, pari make-overia odottavaa mööbeliä (kesäauringossa on hyvä hioa), yläkerran kattopaneeleiden maalaamista, mutta ennen kaikkea myös sitä lomailua. Tuosta luettelemastani tehtävälistasta ei pingoteta, vaan tehdään ne hommat, mitä jaksetaan ja viitsitään :)

Ensin kuitenkin vietetään mukava juhannus. Tästä se kesä perinteisesti starttaa. Hauskaa juhannusta kaikille!

Leikkimökin hankintoja. Facebookin retroryhmästä ostettu kärpässienikuvioinen keittiöliina päätyi kehyksiin ja löytää paikkansa leikkimöksän seinältä. Pilkkuja ja sieniä, ihan parasta <3

Päivän asuna raitaa äidillä...

... ja raitaa tyttärellä. Näistä diagonaaliraidoista oli muuten sattumalta hauska blogipostaus juuri tänään 70-luvulta, päivää! -blogissa.

3 kommenttia:

 1. Kaunista! Tuo Thelman asu on mieletön!!! T.Maarit

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia, mutta ylitse muiden tuo ihana masu! :)
  Onnea odotukseen ja hyvää juhannusta!

  P.S. Vauvakuume täällä senkun kasvaa, kun vauvoja tulossa lähipiiriin ja täällä blogistaniassakin masut kasvaa... ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos taas kommenteista :)

  Maarit, tuo asu on kyllä munkin suosikkeja ja mielellään neitikin sen päälleen pukee :)

  Merja, kiitos onnentoivotuksista. Vauvakuumetta on kyllä selvästikin havaittavissa täällä blogistaniassa :) Täytyykin käydä paremmalla ajalla lukemassa myös sinun blogiasi - pikaisesti jo kurkkasin ja kivalta näytti, mutta nyt hopussa en ehtinyt tarpeeksi syventyä.

  VastaaPoista