5.6.2012

Se kaikista isoin paketti...

... saapui tänään juuri, kun oltiin alkamassa välipalalle. Jogurtit jäivät pöytään, kun juostiin äkkiä pihalle katsomaan, kun rinsessan leikkimökki nostettiin paikoilleen kuorma-auton lavalta. Voi sitä jännitystä, mitä pienet katselijat kokivat ihaillessaan mökin nousua korkeuksiin ja paikoilleen.

Nyt vaan odotetaan isiä kotiin, jotta saadaan mökki vakautettua ja päästään siivous- ja sisustuspuuhiin. Kivat verhot ikkunoihin on ainakin saatava - ikkunoitakin mökissä on, vaikka kuvassa ikkunaseinät jäävät pimentoon :) Ehkä jotkut kukkalaatikot kuistille ja ja ja... Kiva projekti äidille ja tyttärelle.

Mökki saapui isovanhempien lahjoituksena 3-vuotissynttäreiden kunniaksi puolen kilometrin päästä meidän kotikolostamme. Mökissä on rinsessan isä sisaruksineen aikoinaan leikkinyt ja nukkunutkin. Mökissä on kuulemma aikanaan ollut jopa kaksi hetekaa, joten tilaa on :)

6 kommenttia:

 1. Hei kivaa nähdä miten laitatte mökkiä! :) Meillä sama projekti odottaa tekijää. Eilen sai iskä maalattua seinät sisäpuolelta, nyt pääsee äiti laittamaan.
  Meidän mökki on melkoisen pieni, mutta mahtuvatpa nuo neitoset siellä touhuamaan. :) Mukavaa kesää ja leikkejä uudessa mökissä!

  VastaaPoista
 2. oi mikä kuljetus!!
  Meillä on myös mökin siirto edessä, mutta vain oman pihan sisällä, kun tuli turhan hätiköiden valittua se paikka...

  Kivoja synttärikuvia edellisessä postauksessa :)
  CakePopseja ajattelin kokeilla seuraaviin juhliin, hui!

  VastaaPoista
 3. Nyt oon kyllä kade! Ihanaa pihaprojektia teille!!

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä mieluisa projekti! Nyt on mökki vakautettu ja sitten alkaa pienimuotoinen kunnostus- ja sisustuspuuhastelu. Jee!

  VastaaPoista
 5. Ihana mökki! Mahtava sisustusprojekti edessä :)

  VastaaPoista