10.7.2012

Tahtoisin

Tänään ajattelin kirjoittaa pitkästä aikaa (vai ensimmäistä kertaa ikinä...) omista kaupallisista tahtomuksistani. Siitä siis, että mitä himoitsen kotiini sisustuksen saralla. Eilen mielikuvitusshoppasin internetin ihmeellisessä maailmassa ja haaveilin kaikista ihanuuksista kotiini.

Meidän talon yläkerta on tällä hetkellä vielä vähän sellainen "tabula rasa", jonne aion kaikessa rauhassa ja harkiten miettiä hankinnat. Sinne kaavailin siis mielikuvissani kaikkea ihanaa ja aloitin valaisimista...

 
Tahtoo palloja!

Pilkkujen ja pallojen ystävä ei voi olla himoitsematta La Case de cousin Paul -valosarjaa. Pyörittelin pallovalopakettia kädessäni jo jouluostosaikaan Stockmannilla, mutta piheys nosti päätään. Nyt olen törmäillyt noihin pallottimiin blogistaniassa useampaan otteeseen ja himotus pallovaloja kohtaan on suunnaton. Omasta mielestäni kutkuttavimmat värit ovat tuossa Mangeira-sarjassa. Toki jos haluaisi harmonisempaa kokonaisuutta, niin joku rauhallisempikin värimaailma voisi passata. Olisipas hauska käydä väriterapiassa jossakin eurooppalaisista pallokaupoista. Alla kuvafiilistelyä.Toinen pitkäaikainen himotuksen kohteeni on Tord Boontjen Icarus-valaisin. Vaikka kyseessä on melko moderni valaisin, mielestäni tässä on jotain sopivaa herkkyyttä, mikä pehmentää sen modernia särmää. Koska tykkään yhdistellä uutta ja vanhaa, retroa ja vintagea, värejä ja valkoista eli kaikkea mahdollista - löytäisi tämäkin valaisin hyvän kodin meidän kotikolosta. Itse asiassa himoitsen tätä valoa makuuhuoneen kattoon, sinne olisi siipimallinen valo just passeli. 

 

Viimeisenä himotuksen kohteenani esittelen Ricen värikkäitä varjostimia. Joskus tällaisen ison varjostimen jostain nettikaupan (olisikohan ollut Colore...) alennusmyynnistä bongasin lähes pilkkahintaan, mutta kun värimaailma ei osunut ihan sataprosenttisen nappiin, jätin ostamatta. Nyt sitten Ricen uudemmat varjostimet ovatkin neliskanttisempia, eivätkä mielestäni niin kauniita kuin nämä jo poistuneet mallit. Voi huokaus. Joskus vielä. 

 Kuva: Rice

Tosin Ricen uuden malliston strutsin mallisen lampunjalan voisin halutakin. Melkoisen veikeä ja ehdottomasti hyvälle mielelle saava esine. Hyvä mieli on sisustuksessakin tärkeää ;)

Kuva: Rice


3 kommenttia:

 1. Wau! Oletpa bongannut ihania lamppuja :)

  VastaaPoista
 2. Hih, eksyin tänne blogiisi, koska olin etsimässä Ricen mattoa :) ...hupsis vaan, jäin lukemaan tätä blogia ja jää varmaankin matto löytymättä tämän viikon aikana :D
  Kivannäköinen blogi sinulla, jotka myöhemmin (jos vaikkapa se matto löytyisi... ;)).

  VastaaPoista
 3. Kiva, että eksyit ja tervetuloa toistekin! Kiitos mieltä lämmittävistä blogikehuista ja onnea maton etsintään :)

  VastaaPoista