2.8.2012

Kesällä kerran


Aika rikkoa blogihiljaisuus ja ladata linjoille muutama kesäkuva. Meidän kesä ja arjen pakoilu jatkuu vielä lähes elokuun loppuun saakka, jolloin mieheni 10 viikon mittainen kesäloma päättyy. Tässä kesätunnelmia meidän kotikolosta ja reissuilta. Ihana kesä, se jatkukoon vielä hetken!

Kesäjuhlatunnelmia. Ensin juhlittiin 3-vuotiasta rinsessaa ja sitten 1-vuotiasta pikkuisäntää. Lisäksi muutamat muut muiden järkkäämät kemut :)

Kesäkukkia maljakossa. Rinsessa on asetellut toistaiseksi tyhjänä olevaan kehykseen paperinuken mekon, hienoa taidetta :)
Kynttilöiden puhallus. Huomaatkaa, kuinka isä pitää poikansa käsistä kiinni, ettei lätkäise niitä kakkuun. Tämä kakkutassuttelukin tuli kyllä testattua :)

Ulkoilua ja kiikkumista kuistin "apinakeinussa".

Ulkona syömistä. Kirjaimellisesti.

Leikkimökin avajaisseremoniat. Rinsessalla on juhlamekko ja jalassaan Adidaksen Superstarit. Ihan itse on stailunnut itsensä, pieni tyylitaituri :)

Leikkimökkileikkejä. Leikkimökistä tulossa ihan oma blogipostauksensa.

Kesälomareissulla kotimaisia hiekkarantoja...

... ja meri.

Sisämaan tyttö ihmettelee meren kuohuja. Pitihän sinne pulahtaakin.

Upeita majakkamaisemia Hailuodossa.

Meren rannalla tuuli niin kovaa, että hatusta oli pidettävä kaksin käsin kiinni.

Tassunjälki hiekassa...

... ja tassunjälki sydämessä. Kesän ihanat vauvauutiset: meidän vahtikoiramme on nyt viiden ihanan bostonpullan ylpeä äiti!

4 kommenttia:

 1. Ihanai kesäkuvia!
  Suloinen rinsessa ja pikku-isäntä.

  VastaaPoista
 2. No teillähän on kesä yhtä juhlaa! Ja ihania vauvauutisia. On kyllä suloinen tuo kuvassa oleva pulleroinen. :)
  Minullakin on ollut pidempi blogihiljaisuus, mutta eiköhän se kohta taas rikkoudu, kun keksin kirjoittamisen aihetta. Nyt on ollut vaan niin kova kiire töiden ja siskon hääjärjestelyjen takia. Mutta nyt on häät pidetty ja työkiireet alkaa hellittää, eli kohta alkaa taas juttua tulemaan.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Ja mikä ihana sydäntenmurskaaja sieltä löytyi vielä viimeisenä...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista :) Jaana, ja tuossa ei ollut tosiaan kuin meidän järjestämät juhlat... Perhepiirissä on lisäksi myös ollut mm. kahdet häät :)

  Susanna, eikös vain olekin ihana sydäntenmurskaaja <3

  VastaaPoista