17.8.2012

Pala mummolaa


Mummuni ja pappani muuttivat pienempään asuntoon ja he halusivat antaa omasta vanhasta asunnostaan meidän talovanhukseen sopivia huonekaluja meidän iloksemme. Nämä huonekalut ovat olleet mummolassa niin kauan kuin itse muistan, itseasiassa koko elinikäni.

Kahdella niistä on erityisen suuri tunnearvo, sillä ruokapöytä on peräisin mummoni synnyinkodista ja puinen sohvasänky pappani synnyinkodista. Vanha jugendlamppu on puolestaan mummuni antiikkilöytöjä. Näistä huonekaluista tulikin oitis minulle meidän kotimme rakkaimmat huonekalut, jotka tuovat mieleen paljon kivoja muistoja. Saimme palan mummolaa kotiimme.

Huonekalut ovat jo löytäneet paikkansa ja ovat päivittäisessä käytössä. Laitan parempia kuvia kokonaisuuksista, kunhan saamme muun sisustuksen mallilleen.






4 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania aarteita! Puusohva on ihastuttava! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat aarteet olette saanut...:)

  VastaaPoista
 3. Ihanuus- nuo huonekalut sopivat teille varmasti loistavasti. Suvusta saatuja huonekaluja kyllä vaalii huolella. Olen itse kotoisin maalta ja kotitilallanikin on tietenkin ollut aikoinaan paljon talonpoikaiskalusteita. 80-luvun huumassa suurin osa näistä kalusteista on kuitenkin saanut polttotuomion.Ja siitä on sitten alkaneet lastulevyn juhlat.. Eteisessämme oleva vaalea lipasto on kuitenkin meillä asuneen mummoni peruja. Lipasto taitaa olla se kaikista rakkain huonekalu Ylätalossa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) edelleen olen ihan ihastunut näihin mööpeleihin.

  Anu, tuo on niin kurjaa - mutta väistämätöntä todellisuutta - että 80-luvulla poltettiin melkoisia täyspuisia aarteita lastulevymööpeleiden tieltä :( Mutta ihanaa että teidänkin taloonne on löytänyt tiensä mummon peruja oleva lipasto!

  VastaaPoista