27.9.2012

SyksyTäällä meilläpäin vain sataa, sataa ja sataa. Ei haittaa minua. Tykkään syksystä ja sateesta. Sade antaa loistavan syyn jäädä kotiin touhuamaan ja tunnelmoimaan. Tässä muutama kuvaräpsäisy meidän syksyisestä kodista.


 Omenanekka on ihanan ystävän tekemä kirppislöytö. Omput ovat samaa sarjaa kuin keräämäni Waechtersbachin polkka-astiat (klik!).


 Sienet ja punaiset pilkut sopivat syksyyn.

Tässä kuvassa viimeviikkoinen kangaslöydös Kodin Ykkösestä. Ensin huomasin sienet (kappas, kappas :)) ja sen jälkeen tajusin, että ihana punahilkkahan se siinä. Tästä suunnittelin ompelevani lapsille lattiatyynyjä tai muuta yhtä yksinkertaista :)

Sieniä, sieniä, sieniä...

Ja niitä kynttilöitä.

6 kommenttia:

 1. Kivoja sienitäytteisiä kuvia.
  Kannu on tosiaan ihana.

  VastaaPoista
 2. Ihana punahilkkakanga! Ja suloisia syksyjuttuja :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista. :)

  Meilläkin on noi kärpässienipainot. En vain ole tajunnut että niitä voisi käyttää koristeenakin. *lähtee mallailemaan sieniä seinille*

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan herkullisia tekstiilejä! ei ole aikaisemmin tullut mieleenkään, että syksyyn voisi asennoitua näinkin :D

  VastaaPoista
 5. Ylimmän sienikuvan houkuttelemana tulin kurkkaamaan blogiisi. Jäin lukijaksi ja linkitän myös. Sulla on niin kauniita ja inspiroivia kuvia, että tänne haluaa palata uudelleen.

  VastaaPoista
 6. Kiva, että täällä on taas jätetty kommentteja vierailujen jäljiltä - tykkään! :)

  Nasba, meillä ei nuo sienipainot ole koskaan päässeet siihen alkuperäiseen tarkoitukseensa. Ovat minusta vaan niiiin söpöt, etteivät pääse oikeuksiinsa roikkuessaan pöytäliinan painona ;) Niinpä olen käyttänyt niitä koristeluun.

  Anu, tervetuloa! Mahtavaa, että sain taas uuden lukijan :) Kiitos kovasti myös kivoista kehuistasi! Täytyypä käydä tutustumassa myös sinun blogiisi.

  VastaaPoista