10.10.2012

Liian aikaista(ko)
Tuntuu, että joka vuosi joulusta vouhotetaan entistä aikaisemmin. Olen yleensä ollut melko pidättyväinen joulun suhteen vielä näin varhaisessa vaiheessa, mutta eilenpä sitten hyppäsin mukaan vouhottajien kelkkaan ja ostin Ikeasta pullon glögiä. Ummistin silmäni kuitenkin vielä muun joulusälän suhteen, jota oli Ikea pullollaan. Kivoja joulukoristeita näytti porukka jo innoissaan kahmivan kärryihinsä. Eli siis joo, tunnustan, ehkä itsekin vilkaisin iiihan vähän ;)

Tunnustaudun kyllä ehdottomasti jouluihmiseksi, mutta maltillisesti joulua kohti vielä... Tänään kuitenkin rinsessan kanssa korkattiin glögipullo, kun pikkuisäntä vielä porskutti päiväuniaan kuistilla vesisateen ropinan tuudittamana. Hyväähän se oli ja vain piparkakkuset puuttuivat.

P.s. Jos aikainen jouluvouhotus tympii ja haluatte tutustua anti-jouluiluun, niin tsekatkaapa hauskoja askartelutoteutuksia Tiimarin joulukuvaston inspiroimana  Pakollinen joulu -blogista (klik!).10 kommenttia:

 1. Mun mielestä jouluvalmistelut voi aloittaa jo hyvissä ajoin. Ite ostin tänään ekat matskut joulukortteihin, eipähän tule kiire. Ja sitten tulee kuitenkin! :) Mutta ei saa olla liian jouluista, joku roti sentään! :D Esimerkiksi joululauluja en halua kuulla ennen kuin joulukuussa. Se tuntuu jotenkin väärältä.. :/ Todella hauska tuo vinkkamasi blogi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, korttien ja lahjojen kanssa olisi kyllä viisasta olla liikenteessä hyvissä ajoin... On omatkin ajatukset viivähtäneet jo joululahjoissa, varsinkin kun jotain haluan itsekin tehdä. Kiirehän sitä hyvistä ajatuksista huolimatta aina tulee... ;)

   Mutta ei tosiaan "jingle bellsiä" vielä lokakuussa, kiitos :) Myös koristelun ja muun joulutunnelman aika on munkin mielestä vasta joulukuussa.

   Poista
 2. Tulkoon joulu. Jopa minä, joka olen vihannut aiona talvea, odotan jo lunta, että pääsisin hiihtämään. Kroppa kaipaa sitä ainutlaatuista liikettä.

  Tuo Pakollinen joulu -blogi tuli vastaan jonkun kaverin Facebook-päivityksessä. Kyllä minua nauratti se oksennuspallo. Aika simppeli huumorintaju minulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että saadaan valkea joulua - toisin kuin viime vuonna...

   Facebookissa itsekin tuohon blogiin ensimmäistä kertaa törmäsin. Hihittelin itsekseni erityisesti "joulutableteille" :)

   Poista
 3. Meinasin saada aamukahvit kurkkuun, kun luin tuota Pakollinen joulu-blogia. Kiitos hauskasta vinkistä, päivän piristys. :)

  Olen täällä jo kovasti suunnitellut joululahjoja, meillä kun siskosten ja äidin kanssa on taas sovittu, että lahjat tehdään itse. Meinaa vaan ideapankki tyhjentyä, kun olemme jo muutaman joulun ajan noudattaneet tätä perinnettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Itse vedin ne glögit väärään kurkkuun :)

   Toi on kyllä niin ihana perinne, mutta vaatii varmasti vähän pohtimista jotta keksii aina jotain uutta kivaa.

   Poista
 4. Ei ole glogille koskaan liian aikaista tai liian myohaista ;) Jos vaan yhtaan on sellainen kirpea ja viilea ilma, ehka sateinenkin, luminen tai muuten vaan talvinen ja syksyinen, niin glogi maistuu. Ihan kesahelteissa ei sentaan.
  Ma olen kans jouluihmisia, ja fiksu aloittaa ajoissa, niin paasee vahemmalla stressilla :)

  Ps. ma en meinaa nykyaan paasta millaan tuosta robottitestista lapi, kun postaan kommenttia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin mäkin olen tuon glögin suhteen ajatellut. Tosin sitten joulun jälkeen alkaakin jo olla mitta täysi, kun sitä alkaa näin syyspimeällä jo litkiä :)

   Oho, täytyy tutkita, että mitä tuolle robotestille voisi tehdä... Itselleni sitä ei tule, kun olen itse bloggaaja, joten en itse asiassa edes tiennyt sen olemassa olosta... Perehdyn asiaan, kiitti vinkkauksesta siis!

   Poista
 5. Blogissani on sinulle haaste. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta :) Olikin huippukiva haaste, johon palaan myöhemmin.

   Poista