30.10.2012

X-files

Tänä syksynä olen ollut todella laiska bloggaaja. Syitä on monia, joista mainittakoon opiskelu kotiäitiyden ohessa sekä loppuraskauden tuomat "lieveilmiöt". Olen kuitenkin kameraa räpsytellyt kotikolossa ahkerasti ja päätin kaivella noista kuvistani tähän lokakuun loppuun vielä pienen kuvakollaasin meidän syksyn touhuista. Nämä arkistojen aarteet kantakoot nimeä X-files, sillä mitään yhtenäistä teemaa näissä ei ole. Sitä ihan tavallista arkea, eloa ja iloa.

Rinsessa aloitti 3-vuotiaiden kerhon, sinne jäädään ihan yksin ja reppuun pakataan eväät.


Rinsessa aloitti myös satutanssiharrastuksen. Tässä revittelyä pikkuveljen kanssa kotikolossa.

Itse jatkoin uurastamista opintojen parissa. Pikkutirppanat ovat taas ujuttaneet äidin koulukirjapinoon omaa lukemistoansakin.


Tässä yhden opiskelusession tarjoilut :) Ystäväni piipahtivat yhtenä syksyisenä päivänä vierailulle kotikoloon ja toivat mukaan tällaisia herkkuja. Macaroneja ja konvehteja. Mums.

Kirppiksellekin ollaan ehditty välillä piipahtamaan. Tässä yksi mieluisa kirppislöytö, hauska "keikkaava kukka" -peli.

Jos lapsilta kysyttäisiin, niin tässä olisi varmasti tämän syksyn "the kirppislöydöt". Martti ja Salama bongattiin kahdelta eri kirppikseltä ihan peräkanaa lasten iloksi. Kyllä näillä on pärrätty.

Martti huollossa.


 Leikkiä, leikkiä...

 
Masun kasvattelua.


Pieni maalaustuunaus. Eteisessä ennen roikkunut tumman pyökin värinen Ikea-naulakko sai uuden maalipinnan ja palvelee nyt ruokailuhuoneessa. 


Hääpäiväkokkailuja. Mansikka-halloumisalaatti ja creme brulee.

4 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä ja mahtavia kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Ihania fiiliksia kuvissa. Macaroonssit ja mansikka-halloumisalaatti sais mut just nyt tosi tyytyvaiseksi ;)

    VastaaPoista