29.11.2012

Kuvatuksia


Tämä pimeä vuodenaika luo minulle kovia haasteita valokuvauksessa. Huomaan vasta aina hämärän hiipiessä (neljän aikaan...), että parhaat hetket ikuistaa asioita kameralla ovat jo menneet. Olen todella surkea hämäräkuvaaja, joten pyrin aina hyödyntämään päivän valoisat hetket valokuvauksessa.

Hämäräkuvauksen sijaan siis tällä kertaa kaivelin tähän blogipostaukseen jotain marraskuisia räpsäisyjä. Koitan ehtiä kuvailla seuraavaan postaukseen vaikkapa jouluista kotiamme ennen illan pimeyttä.

Pieni päivitys remontin suhteenkin olisi varmasti paikallaan piakkoin. Sen verran vinkkaan rempasta jo tässä vaiheessa, että eilen käytiin Tapettitehtaalta (klik!) hakemassa 9 rullaa tapettia ja 7 rullaa olisi vielä tilauksessa. Yläkerta alkaa siis saada väriä seinillensä, vihdoin. Tai no, eri asia on sitten se, että koska tapetit seinille asti päätyvät, mutta ovatpahan ainakin päätyneet jo näiden seinien sisäpuolelle - edistystä sekin! ;)

 Mallasjuoma-korin ostin FB-kirppikseltä sisältöineen 8 eurolla (!). Tarkoitus oli siirtää nuo vieressä näkyvät lehtiröykkiöt puukoriin, mutta vaiheessa ollaan. Täytyisi keksiä ensin joku paikka/käyttötarkoitus noille korissa oleville vanhoille lasipulloille...


Lupasin aiemmassa kirjoituksessani kertoa lisää Tiger-ostoksistani. Tässä kaksi niistä, lasten pahvisalkut (3 euroa). Nämä ovat kyllä niin näppäriä lelujen ja lasten tavaroiden säilytyksessä. Yhdessä on Pet Shopit, yhdessä värikynät, yhdessä muovielukat, yhdessä tarroja...


2 kommenttia:

  1. Oletpas löytänyt tosi halvalla pullokorin!

    Nuo Tigerin salkut on kyllä tosi hauskoja ja edullisia. Olisi melkein pitänyt ostaa useampi kaappiin tulevia synttäreitä yms. varten. Punahilkkasalkku lähtee jouluna kummitytölle yllätyksiä sisältäen. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, pullokori oli todellinen löytö. Kerrankin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan :)

    Samaa tuumailin itsekin noista salkuista, olisi parikin joululahjaa sopinut kätevästi salkkuihin. Mutta ilouutisena kuulin sen, että tänne Pirkanmaalle avataan Kauppakeskus Eloon Tiger vielä ennen joulua, jei! :)

    VastaaPoista