31.12.2012

Prinsessaunia


Täytyyhän prinsessoilla olla sänky ja prinsessamaisesti monta patjaa. Niinpä tämä mamma kaivoi ompelukoneen ja surruutteli toissailtana tyttösten leikkeihin patjoja. Tämä ajatus prinsessapatjoista on pyörinyt päässäni jo pitkään ja vihdoin sain myös aikaiseksi. Alkuperäinen inspiraatio tähän ompeluun iski Mailegin prinsessa ja herne -lelusta.


Kovin tykkäsi meidän Rinsessa tästä patjaleikistä ja peitteli omia prinsessoitaan ahkerasti unille. Myös Pikkuisäntä tykkäsi pinota (ja heitellä) patjoja. Koemakaajana prinsessapedissä kävi myös meidän oma Nuppunen. Seuraavaksi täytyykin käydä metsästämässä kirjastosta satu prinsessasta ja herneestä :) Näissä prinsessatunnelmissa toivotan kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2013!5 kommenttia:

 1. Ihania patjoja, kiva idea!
  Ja voi miten suloinen tuo teidän oikea pieni prinsessa! :)

  VastaaPoista
 2. mahtava idea ja kauniit kankaat. pikkuinen jo kasvanut! Onnea uudelle vuodelle!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis toteutus ja kankaat ovat tosi söpöjä. Meillä ei ollakaan vielä luettu tuota satua, mutta veikkaan, että kun luetaan, niin patjapinolle on tarvetta :)

  VastaaPoista
 4. Vau, mitä kankaita!! Tuolla tavallahan niitä saisi näkyviin, kun nyt pölyyntyvät kaapissa odottamassa jotakin.. Mukava idea siis!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista :) Tämä oli todellakin hyvä tapa saada kauan kaapissa pölyttyneet kangasihanuudet käyttöön ja esille. Suosittelen patjatehtailua muillekin, meillä nämä patjat ovat edelleen in ja pop lapsosten leikeissä :)

  VastaaPoista