12.1.2013

Verhousta


Rempan etenemisen myötä sitä alkaa pohtimaan naisena tietenkin sisustusratkaisuja ja sitä myöten verhoja. Päätin aloittaa verhokarusellin, jossa ruokahuoneesta siirtyvät verhot kuistille ja keittiön verhot korvaavat ruokahuoneen verhot. Ja kappas keittiö onkin sitten verhotonna. Sain siis hyvän syyn tilata Jotexilta Socker & salt -verhot (klik!).

Koska en henno peittää meidän ihania ikkunan yläosan pikkuruutuja, täytyy keittiössä olla salusiinit. Nuo Jotexin 90 cm mittaiset laskosverhot siis palvelevat meidän kotikolossa salusiineina, ovat juuri passelin mittaiset. Laskosverhojen narut vaan jäävät vähän hölmösti roikkumaan, mutta en niitä oikein viitsi katkoakaan, jos joskus taas tarvitaan laskosverhoja. Taidanpa solmia ne ruseteille verhon taakse, niin ei häiritse niin pahasti omaa silmääni.Rinsessan huonekin kaipaisi uusia verhoja, sillä nykyiset äitini vanhat Marimekon Pionit riitelevät musta-valko-violettina pahasti kirjavan Daalia-tapetin kanssa. Bongasin H&M Home -kuvastosta täydelliset verhot, mutta niitäpä en ole tuolta verkkokaupasta löytänyt. Oliskohan myyty heti loppuun... Jos en olisi nakannut paperikataloogia jo paperinkeräykseen, niin voisi asian tietty tarkistaa yhdellä puhelisoitolla henkkamaukalle.

Kyseessä oli yksinkertaiset vaaleanpunaiset verhot, joissa oli sellaisia rimpsukerroksia, samanlaisia kuin alla olevan kuvakollaasin rimpsulaukussa. Juuri tuollainen rimpsurempsujuttu, joka uppoaisi meidän Rinsessaan, mutta olisi tarpeeksi yksinkertainen miellyttääkseen myös äitiä ;)Jotexilta löytyi vähän vastaavat Memory-sivuverhot (klik!), valkoisena ja vaaleanpunaisena (kuvassa yllä). Jätin tämän verhoasian vielä hautumaan, mutta ehdottamasti yksiväriset verhojen pitäisi olla ja sopia tapetin väreihin. Lopullista päätöstä pohtiessani löytyy kaapista varmasti valkoiset verhot, jotka voin silittää Rinsessan valtakunnan ikkunaan. Ja jos Rinsessalta kysyttäisiin, niin hänen mukaansa mitä vaaleanpunaisempaa, sen ihanempaa. Hän on niin kovin ihastuksissaan uudesta vaaleanpunakukkaisesta tapetistaan, että muistaa silitellä sitä aina nukkumaan mennessään :)

5 kommenttia:

 1. Kivat verhot löysit keittiöön!
  Meillähän Daalia-tapettia on keittiössä ja ymmärrän pientä prinsessaasi tekisi itsekin mieli käydä paijaamassa sitä joka välissä! Ehkä sisäinen prinsessani heräsi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meissä kaikissa asuu pieni prinsessa ;)

   Tuo tapetti on kyllä niin kaunis! Tosin meillä oli pientä jännitystä tuon tapetin kanssa, kun Tapettitehtaalta melkein viikon verran etsivät meille Daaliaa. Onneksi ei jäyty nuolemaan näppejä ja saatiin kukkasia Rinsessan seinille :)

   Poista
 2. Kylläpäs onkin kivat keittiön verhot!

  VastaaPoista
 3. Hei! Sulle on haaste mun blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, siihen tartutaankin seuraavassa bloggauksessa :)

   Poista