16.2.2013

Patja seinälle


Mietin tovin tälle blogikirjoitukselle otsikkoa. DIY ilmoitustaulu, patjajousista kierrätettyä jne... Päätin kuitenkin nimetä tämän yksinkertaisesti sen mukaan, mistä kirjoitus kertoo. Nostimme patjan seinälle :) Inspiraationa ja alkuperäisenä idean lähteenä tässä virityksessä on toiminut Sisustuskärpänen-blogi (klik!). Ajatus on muhinut päässäni jokusen vuoden ja olen vain miettinyt sopivaa paikkaa "nostaa patja seinälle".

Räsymattotuunauksesta (klik!) kertovassa kirjoituksessa kerroin penkoneeni ulkovarastoamme ja löytäneeni sieltä "aarteen". Mistään upeasta vanhasta mööpelistä tms. ei tällä kertaa ollut kyse, vaan ihan pelkästä hylätystä joustinpatjasta. Armas mieheni kuori pyynnöstäni patjasta päälliset ja fyllingit irti sekä porasi pari ruuvia kiviseinään. Ta-daa, meillä on lasten leikkihuoneessa ilmoitustaulu tai miksi-tuota-viritystä-nyt-haluakaan-kutsua.

Virittelin patjan jousiin minun ja Rinsessan suosikkivalosarjan - ihanat enkelit. Ajatuksena on, että tähän voisi mielensä mukaan laittaa roikkumaan esimerkiksi valokuvia ja piirustuksia pyykkipojalla, koruja, vaatteita henkareissa tai mitä vaan mieleen tuleekaan.

Olen nyt vallan innostunut bloggaamaan, sillä tutkailin, että tämä on jo seitsemäs kirjoitus helmikuussa. Toivottavasti hyvä tahti jatkuu tulevaisuudessakin. Uusia lukijoitakin on ropissut mukavasti, tervetuloa siis kaikki uudet lukijat! Ihanaa, kun olette täällä :)

4 kommenttia:

  1. Tuo on niin hieno ja monikäyttöinenkin!

    VastaaPoista
  2. Heh, olihan tämä vähän "villi idea", mutta tykkään kyllä itse kovasti. Juuri laitoimme tytön kerhossa piirtämät taideteokset pyykkipojilla patjan jousiin kiinni :)

    VastaaPoista
  3. Juuri lastenhuoneeseen onnen omiaan! Rupesin oitis miettimään, mihin muuhun tuollaista voisi käyttää, hmmm.

    VastaaPoista