28.2.2013

Petunia ja sen kaverit


Nykyään elämä kolmen nuppusen kanssa on niin vauhdikasta, ettei ihan entiseen tahtiin ehdi kirppiksiä koluamaan. Kirppistelyn pariin livahdan kuitenkin aina sopivan tilanteen sattuessa ja yleensä Rinsessakin vaatimalla vaatii päästä äidin kanssa "kiippalille". Meidän perinteiseksi muodostunut tyttöjen reissu sisältää kirppiskierroksen tai pari, ja sen jälkeen menemme aina kahvilaan syömään vaaleanpunaisen pullan. Jos pomadamunkit ovat loppu, niin bebeleivoskin kelpaa Rinsessalle :)

Viimeisimmältä pikapyrähdykseltä kirpparille löysin kolme Arabian kahvikupitonta kahvilautasta. Yhden pohjassa luki Petunia, mutta muiden nimet jäivät arvoitukseksi. Aikas ihania ja sopivia tähän kevään korvalle kesästä ja kukkasista muistuttamaan. Ostin nämä kynttilänalukseksi, saippulautasiksi tai mitä kivaa käyttöä nyt vaan keksinkään.Kesä tulvii mieleen myös perhoskorvakoruista, jotka sain ystävältäni syntymäpäivälahjaksi. Ihastuin kovasti! Perhoskorvikset ovat Minka-merkkiset (klik!) ja valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Minkan verkkokaupassa näytti olevan mm. Afrikan tähti- ja barbin kenkä -koruja, tosi hauskoja ja kiva ekologinen ajatus taustalla.

9 kommenttia:

 1. Kivoja lautasia. Mullekin on kertynyt tuollaisia kupittomia pieni pino. Olen käyttänyt niitä kukkien aluslautasina, kynttilöiden alla ja lasten leipälautasina.

  Oletkos muuten huomannut, että jotkut yrittävät rahastaa tällaisilla aika reilusti? Aika moni Arabia on jäänyt ostamatta, kun hinta on ollut viiden euron tienoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä parittomista ja kupittomista saisi tosi lystikkään kahvikattauksenkin, jos olisi jotain kivoja kuppeja tähän yhdistää. Jokaiselle uniikki tassi :)

   Juu, Arabian leima pohjassa tuntuu välillä kohottavan hintapyynnin taivaisiin! Jopa rikkinäisistä pyydetään sikamaisia hintoja, kun leima löytyy... :-/

   Poista
 2. Mahottoman kauniit lautaset,korvikset myös :) Aikoinaan kävin neljän naperon ja masuasukin kanssa usein koluamassa lähi kirppiksellä mutta meidät koettiin jotenkin hankaliksi ahtaissa riveissä ettei sitten enää huvittanut käydä, vaikka lapset käyttäytyi nätisti ja etsi aarteita niin oltiin kuulemma aina tiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikas kurjaa tuollainen tuntemus siitä, ettei ole tervetullut... :-/

   Varmasti itse rohkaistun menemään myös koko pesueenkin kanssa, kunhan meidän uhmaikäinen ja kaiken koluava "pieni Eemeli" vähän tasoittuu, niin pystyy sitten lastenkin kanssa keskittymään paremmin aarre-etsintään :)

   Poista
 3. Kylläpäs onkin nätit lautaset! Minäkin käytän kupittomia lautasia kynttilänalusina ja saippualautasena.
  Korvikset on ihanat! Täytyypä käydä tutustumassa tuohon nettikauppaan.

  VastaaPoista
 4. Kauniit lautaset! Arabialta löytyy ihan mielettömästi kauniita sarjoja.

  VastaaPoista
 5. Ihanat lautaset! Nuo vihreät sopisi tosi hyvin uuteen keittiömme väriin.

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat lautaset! Ihan minun värisiä. =) Ja kiitos linkkivinkistä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista kaikki :) Mulle tuli nyt himo näistä lautasista, olispas kiva löytää lisää erilaisia arabialaisia!

  VastaaPoista