14.2.2013

Ruusuisesti räsy


Pengoin vähän ulkorakennuksemme aarteita ja kiskoin sieltä romujen seasta muutaman räsymaton päivänvaloon. Räsymattopinot ulkorakennuksessamme ovat talomme entisten asukkaiden jäljiltä.

Tehokkaan lumipesun ja parin päivän tuuletuksen jälkeen yksi matoista löysi paikkansa ruokapöytämme alta. Maton hapsut vaan olivat sen verran kulahteneet ja rispaantuneet, joten kanttasin maton kangaskaapista kaivetulla ruusukankaalla. Nyt matto on ruusuisesti räsy.

Idean tähän mattokanttaukseen olen saanut ystävältäni. Mistä tulikin mieleen, että oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Samalla penkomisreissulla löysin ulkorakennuksesta toisenkin "aarteen", joka esitellään sitten luultavasti seuraavassa bloggauksessa... :)8 kommenttia:

 1. Hauska idea tuo matonkanttaus :). Itselläni myös lojuu varastossa yksi räsymatto, joka odottelee käyttöönottoa. Maton mustat hapsut vaan riitelee mun värisilmän kanssa. Laitetaan tuo kanttaus mietintämyssyn alle ;)

  VastaaPoista
 2. Näyttää ruusukangas toimivan oikein mukavasi tuossa kanttauksessa!
  Sulla onkin oikein mukavaa pengottavaa sitten kun aarteitakin noin löytyy :)

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Ihan loistava idea!!!
  Kivaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Hieno mattotuunaus! Hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 5. Ihana blogin löysin ystävänpäivän kunniaksi ja klikkasin itseni oitis lukijaksi!

  VastaaPoista
 6. On kyllä kiva idea, matto piristyi :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos taas kivoista kommenteista! Tämä ystäväni mattoidea oli kyllä ihan paras. Toi hauskaa särmää matolle, vaikka mielestäni räsymatot jo sellaisenaankin ovat aivan valloittavia.

  Mahtavaa, että olen saanut taas uusi lukijoita - kovasti paljon tervetuloa! :)

  VastaaPoista