11.2.2013

Tähkäpään uudet vaatteet


Koko Tähkäpään vaatetusprojekti sai alkunsa siitä, kun kengättömälle prinsessalle löytyi kivat sydänkuvioiset "crocsit" lähi-Tokmannilta. Muistan näistä Tokmanni-crocseista lukeneeni jostain blogista, sillä muuten ei mieleeni olisi tullutkaan se, että olisivat juuri passelin kokoiset Disneyn animator-nukeille (valitettavasti en nyt muista sitä, että mistä blogista näistä luin...).

Tähkäpään uusista kengistä sain kimmokkeen virkata jo jokin aikaa sitten aloittamani nuken villatakin loppuun, sillä pitäähän prinsessan saada kokonainen ulkoiluasustus. Halusin hukata äidiltäni saamani raidallisen sukkalankakerän jämän johonkin virkkuutyöhön ja päätin kokeilla villatakkia nukelle. Villatakki muotoutui ilman ohjetta ja ensitekeleeksi siitä tuli ihan kelpo koukutus. Ensi kerralla vahingosta viisastuneena lienee syytä tutkailla noiden hihojen ja kainalokavennusten osalta jotain ohjettakin - sen verran muotopuolet niistä tuli... :)

Tästä vaatesuunnittelusta innostuneena tein Tähkikselle vielä hiuspannan samaan tyyliin, kun olen virkannut omille tyttärilleni ja parille ystävän lapselle. Seuraavaksi täytyisi kuulemma virkata mekko... Ja sukat... Ja housut...


Prinsessakaverit saapuivat ihastelemaan uusia vaatteita :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis takki! Sopii hienosti Tähkiksen alkuperäiseen mekkoon :)

  VastaaPoista
 2. Ihana takki!!! Ja tuollaiset crocsit on pakko saada...

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs olet näppärästi virkannut! Ihanat värit takissa.

  VastaaPoista
 4. Näin monta kommenttia, kiitos ihanat! <3

  VastaaPoista