9.4.2013

Etsivä löytää...
Aarteiden aarre. Löytöjen löytö.

Monen monta vuotta tästä klassikkojakkarasta on haaveiltu. Siitä on kirjoitettu haaveilevia kirjoituksia tänne blogiin (klik!). Yritetty ostaa siskonkumminkaiman lapsuuden aarretta. Kinuttu ja manguttu tuloksetta. Langettu nykyaikaisiin versioihin (klik!). Koluttu kirput ja torit sienijakkarat silmissä kiiluen.

Etsivä löytää, kun tarpeeksi kauan jaksaa. Nyt meidän kotikolossa on oikeasti vanha sienijakkara. Ja tämä käveli syliini Facebook-kirppikseltä. Onneksi liipasinsormeni oli nopea, sillä innokkaita ostajia kertyi jonoksi asti. Kerrankin olin oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Me so happy ja lapsetkin tuntuivat heti tykkäävän.

Jäljelle jäi tyhjyys. Mistä kehitän seuraavan pakkomielteeni? Mikä olisi seuraava himotuksen kohde, joka silmissä kiiluen johdattaisi kirpputorilta toiselle? :)

12 kommenttia:

 1. No ne ostoskärryt! :D
  Mutta mahtavaa, että viimein löysit jakkaran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Niimpä tietysti! :D Tämän kun kerron täällä kotona, niin mieheni kasvoilla on taattu WTF-ilme OMG:n sijaan ;)

   Poista
 2. On ihana ,mulla on sama pakkomielle mutta taitaa lapset olla jo isoja ennen kuin löydän.Kyllä se uusi pakkomielle sieltä putkahtaa,älä huoli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinäkin omasi vielä löydät, usko pois :) Ja juuh, itseni tuntien, uuden kirppislöytöpakkomielteen kehittäminen tuskin tulee tuottamaan vaikeuksia ;)

   Poista
 3. Nätti sienijakkara ja hieno löytö, harvemmin noin vanhoja on missään myytävänä. Mulla oma on uustuotantoa, mutta kyllä sekin kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssa noita uustuotantoisia katsellut - tosi kivoja nekin! Kyllä kelpaisi sellainenkin :)

   Poista
 4. Huippulöytö! Tunnustus sinulle blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooo! Kiitos tunnustuksesta, täytyypä käydä kurkkimassa :)

   Poista
 5. Hieno on! itse en ole osannut Facebook-kirppiksiä hyödyntää - ehkä pitäis ;) Muuten olen kyllä kehittänyt ihan jonkinsortin kirppispakkomielteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vähän pakonsanelemana koukuttanut itseäni noihin FB-kirppiksiinkin, kun kolmen pienen kanssa live-kirppareiden koluaminen ei ole enää niin yksinkertaista :) Mutta ei live-kirppuja silti voita mikään!

   Poista