6.4.2013

Keittiöpiiperryksiä


Reilu viikko on kärvistelty influenssan kourissa. Jos kuulette moisen jossain jylläävän, niin kehotan juoksemaan karkuun ja kovaa. Kovin on ärhäkkää sorttia... Onneksi meillä jo takanapäin!

Piipertelin pientä silmän iloa keittiöömme. Keittiömmehän odottaa kirjaimellisesti purkupäiväänsä, joten sen suurempia virityksiä en sinne lähde tekemään ennen kuin leka heiluu oikein kunnolla. Nyt kuitenkin virittelin pariin avohyllyyn pitsiteipit - sellaiset oikein virkatut pitsiteipit.En tiennyt moisten ihanuuksien olemassaolosta ennen kuin törmäsin sähäkkään pinkkiin pitsiin Tigerissa ja bongasin jonkun blogin kautta ihastuttavan Teippitarha (klik!) -verkkokaupan. Teippitarhasta ostoskoriin kolahti myös tavallista pilkullista kuvioteippiä, jolla teippailin kuivauskaapin hyllyjen reunat.


Keittiötunnelmiin sopii myös viimeisin kirppislöytöni. En voinut vastustaa pinoa Arabian vanhoja ruusulautasia, kun mielestäni melko edullisesti olivat tyrkyllä. Eihän me mitään lautasia oltaisi tarvittu, mutta kun nämä olivat vaan niiiiiin vastustamattomat, pinkit ja ihanat! :)


8 kommenttia:

 1. Söpöt tunnelmat,et olisi saanut laittaa linkkivinkkiä...onhan tuonne sitten mentävä :D Hyvä kun ootte paranemaan päin <3 Meillä on vasta aluillaan jokin...kovat vatsakivut ja silleen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania teippejä ja mielestäni ihan edulliset hinnatkin. Nopeasta toimituksestakin vielä isot plussat :)

   Voi teitä, koittakaahan nyt toipua siellä myös. Pikaista paranemista! <3

   Poista
 2. Samaa tautia on meilläkin köhitty nyt jo viikon ja tiukassa on yskät täälläkin! Karsea tauti! Ihana teippilöytö. Itsekin olen kovin mielissäni, että Tampere sai vihdoin parit Tigerit. Sieltä tekee aina niin kivoja löytöjä. Paranemisia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveästi tuntuu olevan liikkeellä tuota tautia :-/ Yskimisestä ei tunnu tulevan loppua sitten millään... Tsemppiä toipumiseen myös sinne!

   Ihan mahtavaa tosiaan, että Tampereella on nyt kaksin kappalein Tigereita. Niin ja oletkos käynyt Elossa, siellä vasta iiiiso Tiger onkin :)

   Poista
 3. Suloista! Ja ihan mahtava löytö! :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä tuollaiset pienet yksityiskohdat voivatkin piristää ilmettä. Nyt minäkin haluan uudet hyllynreunukset keittöön. :)
  Söpöt lautaset!

  VastaaPoista
 5. Onpa tavattoman kaunis astiakaapin sisältö. Ruusulautaset ja teipit on tosi ihanat. Kauniita astioita on tosiaan vaikea vastustaa :-)

  VastaaPoista
 6. Kauniit (ja ennen kaikkea vanhat astiat) on kyllä heikkouteni. On mielestäni jotenkin arkista luksusta kattaa kaffitteluhetkeen ystävän kanssa vaikkapa söpöt ruusukupit tai vaihtelun virkistämiseksi vähän pilkkuja. Mieheni ei välttämättä _ihan täysin_ allekirjoita tätä astiaintoiluani ;)

  Kiitos, ihanat leidit, kaikista kommenteistanne! :)

  VastaaPoista