14.4.2013

Poikasen huoneen tapettisuunnitelmat

Aikaisemmassa blogikirjoituksessani (klik!) pohdiskelin tapettivaihtoehtoja Poikasen huoneeseen. Talossammehan on vessaa, lasten leikkihuonetta ja keittiön väliaikaista tapettiviritystä lukuunottamatta nyt Pihlgren & Ritolan Tapettitehtaan tapetit (klik!).

Poikasen huoneeseen olen kauan aikaa sitten tilannut näytepalan Tapettitehtaan sinipohjaisesta Perhosesta (klik!), mutta ihan sataprosenttisen vakuuttunut tuon sopivuudesta en ole ollut. Ehkä tuossa Perhosessa on tuo voimakas sinisyys häirinnyt eniten, mutta toisaalta olen kyllä nykyään kovin tykästynyt turkoosiin joten pohjavärikin alkaa pikkuhiljaa miellyttämään silmää.

Mieli (klikkaus blogiin!) vinkkasi aiempaan kirjoitukseeni Ferm Livingillä olevan kivoja tapetteja ja pläräilin niitä tässä yksi ilta Elloksen nettikaupasta. Niin ihania tapetteja, mutta tyylillisesti olisivat vähän kaukana kuitenkin muista yläkerran tapeteista.

Tuolla pläräilyreissullani silmääni osui Elloksen omasta (!) valikoimasta kiva ötökkäaiheinen tapetti ja yhden yön yli nukuttuani klikkailin tapetin ostoskoriin. Tällainen siis odottaa pääsyä Poikasen huoneen seinälle.


Nyt sitten seuraava haaste onkin valita tämän tapetin kaveriksi yhdelle seinälle jotain Tapettitehtaan perhosaiheisista tapeteista.

Sävyjen ja kuvamaailman tyylin puolesta Apollo iskeen paremmin kuin Perhonen, mutta en ihan hirveästi innostu tuosta värittömyydestä lapsen huoneessa. Joten Perhonen tasoittaa vaakakupit värikkyydessään... Haastavaa! Taidanpa joku päivä suunnata vielä Tapettitehtaalle tarkastelemaan näitä isommille pinnoille tapetoituina versioina...


Yhden tapetin valikoiminen tästä kauniista neljän koplasta on enää pieni murhe, sillä olen niiiiiin tyytyväinen kun punainen lanka Poikasen huoneen sisustuksessa on vihdoin löytynyt! Ehkäpä tässä kesän korvalla Poikanen pääsee jo koisimaan omaan huoneeseensa :)

p.s. Olen lähiaikoina saanut kahdesta eri blogista New Blog Love -tunnustuksen. Kiitos kovasti Vintage Sunflower - ja Pizzicato -blogeihin! Ilahdun aina näistä tunnustuksista! Täytyypä miettiä, minne suuntaan tunnustusta jakaisi, sillä viime aikoina uusia ihastuttavia blogituttavuuksia on putkahdellut sieltä ja täältä. Käykääpä aluksi kurkkimassa noita kahta minulle tunnustuksen antanutta blogia. Kumpikin täynnä kauniita ja inspiroivia juttuja.

p.p.s. Pakko vielä vinkata Elloksen omasta valikoimasta tämä pirteä keltapalloinen tapetti. I h a n a ! Kevät on moneen paikkaan (blogeihin, ystävieni koteihin yms.) tuonut tuon keltaisen, jolle olen huomannut lämpeneväni hitaasti mutta varmasti. 

7 kommenttia:

 1. Wau! Löytyypäs ellokselta hurmaavia tapetteja!

  VastaaPoista
 2. Oho, olin ihan yllättynyt Elloksen tapeteista! En edes tiennyt, että sieltä saa sellaisiakin. :)
  Tuo ötökkätapetti on ihan mielettömän upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin! Mutta olenpas iloinen, että nuo tapetit bongasin :) Googlen kautta vissiin eksyin tuonne, kun etsin Ferm Livingin tapetteja.

   Mua alkoi ihan hirveästi nyt hinguttamaan tuo keltainen pallotapetti. Sitä voisi pienenkin raikkaan kaistaleen jonnekin riipaista... Voi kääk.

   Poista
 3. Elloksella tapetteja! Ihan uutta tietoa minulle. Täytyypä kurkata. Viimeksi olen sieltä tilannut joskus 90-luvulla tennareita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä yllättävä bongaus! Kyllä sieltä näyttäisi löytyvän valikoimista vaikkasunmitä - varmasti niitä tennareitakin! ;)

   Poista
 4. Tuo pallotapetti on kyllä ihanaa! Minä ostin sitä ja tapetoitiin meidän vessan yksin seinä sillä ja on kyllä super.

  T. Salainen lukijasi jo pidemmältä aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän mäkään sitten lopulta voinut olla tilaamatta tuota ihanuutta! On niin pirteä ja tuo aina hyvän mielen. Kiva, kun jätit puumerkkisi, niin pääsin vastavierailulle ihastuttavaan blogiisi :)

   Poista