11.5.2013

Tiedossa remppaa! (pitkästä aikaa...)


Lauantaina isommat lapset lähtevät yökyläilemään mummulaan heti aamusta ja meidän on tarkoitus mieheni kanssa huhkia Poikasen huoneen parissa. Toki perheen kuopus jää vielä kotiin meidän hoivaamme, joten minua työllistävät myös muut tärkeät tehtävät.

Olen aina niin huono ottamaan "ennen" -kuvia, joten kävin nyt räpsäisemässä (puhelimella tosin) kuvan huomisen lähtötilanteesta. Melkoinen raivaus on jo suoritettu siinä, että tuo remppavarastona toiminut yläkerran huone saatiin tyhjennettyä... Muuten sieltä on ainoastaan revitty 70-luvun kukertava karvainen kokolattiamatto pois sekä purettu kaapit, joiden tilalla on nyt yläkerran tulevan "saniteettitilan eteläsiipi".

Tarkoitus on ensimmäisenä käydä seinien kimppuun. Aiemmassa blogipostauksessa (klik!) esitelty ötökkätapetti saa nyt seurakseen yhden seinän Tapettitehtaan Apolloa (klik!).


Oikein jänskättää ajatus lähes mustasta seinästä, hui! Loppuun asti harkittu juttu tämä nyt kuitenkin on ja olen enemmän sinut tuon mustan kanssa kuin toisena vaihtoehtona olleen sinipohjaisen perhostapetin kanssa. Sininen ei vaan vieläkään oikein taivu meidän kotimme väripalettiin... ;)

Tulevia tapettivalintojakin on pyöritelty. Hulluttelin hieman ja tilasin Tapettitehtaan valikoiman ulkopuolelta, Marickenilta (klik!), muutaman tapettinäytteen. Kauniita olivat, mutta mikään ei ns. vienyt mennessään. Lisäksi olen ihastunut kestosuosikkini Eijffingerin Cross Stitch -tapettiin (klik! Coloren sivuille tapettia ihastelemaan). Tuo ihana ristipistotapetti vaan ei sitten enää olekaan paperitapettia, joten se on nyt esteenä tälle hurahtamiselle...


Vahvasti näyttää siltä, että edessä on pläräilyreissu Tapettitehtaalle. Netistä ei tahdo oikein saada käsitystä siitä, että miltä heidän tapettinsa näyttävät suuremmalla pinnalla. Tapettitehtaalta onneksi löytyy isompia pintoja tapetoituna, niin pystyy hahmottamaan kuvioita kokonaisuutena.

Muihin tämän viikon puuhasteluihin on kuulunut mm. alla olevan kuvan helmimytty, joka aukeaa kaikessa kauneudessaan sunnuntaina muutamalle tärkeälle ihmiselle. Design by Rinsessa.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tuo Apollo-tapetti sopii varmasti hienosti ötökkätapetin kaveriksi.
    Odotan innolla kuvia valmiista huoneesta. :)

    VastaaPoista