9.6.2013

Kurkistus

Kokeilen nyt ensimmäistä kertaa bloggaamista kännykällä, katsotaan mitä tästä tulee... :)

Olen lasten kanssa remppaevakossa vanhempieni luona ja samaan aikaa mieheni on ahkeroinut kotikolossa alakertamme lattioiden parissa.

Alla on kaksi kuvakurkistusta kotikoloon: ensimmäinen kuva eilisaamulta ja toinen kuva eilisillalta. Kyllä vain, olemme maalanneet talomme parkettilattiat piiloon samalla harmaalla kuin yläkerrankin lattiat. Tämä varmasti kauhistuttaa monia, mutta itse olemme tätä kauan miettineet ja tyytyväisiä rohkeaan ratkaisuumme :)

Maalattu lattia vaan jotenkin kuuluu tällaiseen lähes 100-vuotiaaseen talovanhukseen. Ehkä joskus tästä kaikesta muusta remontista selvittyämme kaivamme esiin ne alkuperäiset puulattiat parketin alta... Mutta siihen asti, tässä on kyllä kiva tepsutella. 

Seuraava lattiahaaste on lasten alakerran leikkihuoneen puulattia, jonne on tarkoitus maalata ruutulattia tällä samalla harmaalla sekä valkoisella. Toteutus on vielä ajatuksen tasolla ja täytyykin tutkailla ruutumaalaamisen saloja täältä interwebsistä :)

Psst... Kuvatkin ovat mieheni ottamia kännykuvia, joten siksi heikohko kuvanlaatu :)
8 kommenttia:

 1. Oikein mainio ratkaisu ja varsinkin kun alkuperäiset on mahdollista joskus kaivella esiin :)

  VastaaPoista
 2. Ihan älyttömän hyvä idea panna maalia parketin päälle!

  Aloin ihan harmitella, miksei meilläkin voi olla parkettia noiden muovimattojen paikalla...

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä, löysinpäs lukijaksi ihanaan blogiisi! :) Jäänpäs selailemaan aikaa taaksepäin...

  VastaaPoista
 4. Upea lattia!
  Itse vaan haaveilen parkettien maalauksesta. Ensin pitäisi saada lapset ja kissat pois jaloista ja sitten huonekalut johonkin säilöön. Tuntuu liian isolta ja rasittavalta projektilta, joten toistaiseksi vaan unelmoin kiiltävän valkoisesta lattiasta...

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen miettinyt parketin maalaamista harmaalla. Meillä on sellainen ruutuparketti. Teillä ainakin lopputulos näyttää kivalta! Oletko itse tyytyväinen?

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikki kommenteista!

  Ehdottomasti kaikista hulluin ja samalla yksi parhaista remppa-ajatuksistani, jonka sain työllä ja vaivalla puskettua lävitse miehelleni. Mutta lopputulos on ihan mieletön! Tykkään niin paljon tuosta "uudesta" lattiasta. Täytyy räpsiä lisää kuvia nyt, kun mööpelit on taas kannettu takaisin paikoilleen ja kirjoittaa tarkempi blogikirjoitus

  VastaaPoista