29.7.2013

Hemma hos Rinsessa

 

Yläkerran huonevierailut jatkuvat, tällä kertaa käydään kylässä Rinsessan huoneessa. Täällä on kyläilty ennenkin (klik!), mutta silloin oltiin vielä vähän enemmän vaiheessa huoneen kanssa kuin nyt. Valmista ei ole vieläkään, mutta kyllä tämä Rinsessan kammariksi jo kelpaa :)

Huoneessa on tehty vain pientä pintaremonttia pitäen sisällään seinien maalausta sekä tapetointia. Lattialaminaatit ovat edellisten omistajien laittamat, ja niiden alle kurkistellaan sitten kun jaksetaan taas hulluna rehkiä... Laminaattien alla piileskelee varmasti puulattiat, mutta koko lattia vaatii jo oikaisua joten jätettiin tuo projekti vielä hautumaan. Huoneesta löytyy myös aivan ihastuttava pönttöuuni, jonka sielunelämään emme ole vielä perehtyneet. Tutkailemme siis tulevaisuudessa sitäkin, että saisiko tuon pönttiksen otettua vielä lämmityskäyttöön.

Rinsessan huoneen värimaailma on hänen ihanuudelleensa sopiva ja neidon itsensä valitsema: vaaleanpunainen. Tapetti on Tapettitehtaan Daaliaa. Mööpelit ovat vanhoja, meille pikkuhiljaa ajautuneita ja nurkkiin pesiytyneitä. Tähänkään huoneeseen ei olla juuri hankintoja varta vasten tehty. Ainoa nyt äkkiseltään mieleen tuleva isompi hankinta on Ikean poistomyynnistä ostettu hörhelölamppu. Lamppu, joka on täyttä hattaraa :)

Tervetuloa visiitille Rinsessan valtakuntaan! :)


Rakkaat pehmolelut majailevat pikkuveljelle kunnostetussa kehdossa.

Ikean hyllyköstä ja äidin vanhasta nukkekodista on neidon leikkeihin kunnostettu talo prinsessoille, barbeille ja poneille. Seinissä on kangasta, tapettia ja hyllypaperia. Lattiat on päällystetty Tigerin hyllypaperilla ja kalustelakalla. Mööbleeraus on vielä vaiheessa. 


 Barbapapojen koti on tapetoitu Tigerin askartelupapereilla. 

 Se hattaralamppu :)


6 kommenttia:

 1. Jokaisen pienen prinsessan unelma! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana huone! Kylläpä oletkin askarrellut hienot prinsessa ja barbapapa kodit.

  VastaaPoista
 3. Voi kun on kaunista. Tuo Daalia-tapetti on minunkin makuuni, erityisesti juuri tuo väri :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän ihana! Tosi söpöjä pieniä yksityiskohtia! Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas kaikille kommentoijille! :) Onhan tuo melkoisen hattarainen ja vaaleanpunainen, mutta sellaista kai sitä Rinsessan valtakunnassa kuuluukin olla :) Äitikin kyllä viihtyy oikein hyvin tuolla!

  VastaaPoista