16.9.2013

SyksyTänä aamuna ensimmäistä kertaa tuntui jo selvästi siltä, että kesä on ohitse. Kesämekot ja shortsit taitavat tämäniltaisessa pyykinviikkausoperaatiossa sujahtaa nyt pois arkikäytöstä odottamaan seuraavaa kesää. Lämpimästä viileään siirtyminen ei itseäni haittaa, päinvastoin! Nautin syksystä, villasukista, pönttöuunien lämmöstä, käsitöistä sohvan kulmassa, kynttilänvalosta, sateen ropinasta peltikattoon, puiden lehtien väreistä... Tykkään!


 Rinsessan omenalla painettua taidetta. Yläpuolella isin ja Poikasen yhteisprojekti.  Nuppusen torkkupeitto valmistuu juuri sopivasti talven saapuessa.


6 kommenttia:

 1. Niin ihania kuvia ja arkea :) Siinä se kauneus on, piilossa kaiken tavallisen keskellä :) Ja kyllä, syksyssä on taikaa!

  VastaaPoista
 2. Niin tykkään minäkin...siis syksystä...:)

  VastaaPoista
 3. Miten kauis hylly!
  Vaikka olenkin todella kesäihminen niin pakkohan se on myöntää, että jotain taikaa syksyssä on...kynttilät, villasukat, villapeitot... :)

  VastaaPoista
 4. Vitsit miten ihana kissa istuu lukemassa lehteä.
  Löysin blogiisi Susannan työhuoneen kautta ja jään takuulla seuraamaan :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Syksy on kyllä ihan parasta, nautin tästä talven odotuksen fiiliksestä :) kiitos kaikille kommenteista ja Lievestuore as, mahtavaa että löysit tiesi blogiini! Tervetuloa ja täytyykin käydä vastavierailulla :)

  VastaaPoista