13.10.2013

Koukuttava Pinterest ja arvontamuistutus


 Kuva: Pinterest

Minun piti tänä viikonloppuna tarmokkaasti opiskella. Jotenkin tässä tietokoneen ääressä aina harhauduin sivupoluille Pinterestiin kuvia katselemaan. Ihan mieletön verkkopalvelu koko Pinterest! Loputon inspiraation lähde ja täynnä kaikkea kaunista sekä kekseliästä. Monta virkkuuvinkkiä ja kivaa DIY-ideaa laitoin mietintämyssyyn. Vähän joulukuviakin jo katselin - tosin aikaistahan on siihen touhuun, myönnän.

Liityin Pinterestiin jo jokin aika sitten, mutta nyt päätin pinnailla itselleni kivat kokonaisuudet sekä lisäilin samalla myös blogini kuvia Pinterestiin. Tämän kirjoituksen ohessa pari inspiraatiokuvaa lastenhuoneen sisustukseen.

Ihan hyödyntöntä ei tuo pinnailu opiskelun ohessa ollut, sillä kirjoitin siinä luovien taukojen rytmittämänä esseetä sosiaalisen median tuomista haasteista perinteisille medioille. Joten suorastaan asian ytimessä olin Pinterestissäkin ;) Essee valmistui ja päätin tulla tänne blogin puolellekin vinkkaamaan, että Poppelina löytyy myös Pinterestistä (klik!).

Lisäksi muistuttelen vielä arvonnasta. Huominen vielä olisi aikaa osallistua arvontaan, joka löytyy edellisestä postauksesta.

 Kuva: Pinterest
  Kuva: Pinterest
  Kuva: Pinterest
 Kuva: Pinterest

13 kommenttia:

 1. Mie oon vielä niin vanhanaikainen etten oo Pinterestissä, tarvisin jonkun koulutuksen osatakseni ;) Se on ilmeisen koukuttavaa, joten ehkä ihan hyvä etten ole :) Menee jo nytkin aikaa kaikessa inspiraation maailmoissa :D Jos joskus saisi jotain tehtyäkin, olisi ihan siistiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sieltä kannattaa pysyä poissa - kun kerran sinne menee, niin se vie kyllä niin mukanaan ;-D Mutta toisaalta suosittelen kyllä ihan oikeasti todella lämpimästi, sieltä inspis suorastaan ihan hyökkii ruudun tälle puolelle :)

   Poista
 2. Mullkain on tuo eka kuva pinterestin koti-kansiossa. Tein vähän moodboardia päähäni kun tuo lastenhuoneen remontti oli työn alla ja nytpä on sen viimeistelyt menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin musta erityisen sävähdyttävä kuva, siinä on just hyvä tunnelma. Lastenhuoneisiin Pinterestistä löytyy kyllä niin ihania ideoita :)

   Poista
 3. On tuo Pinterest kyllä koukuttava paikka! :)

  VastaaPoista
 4. Musta on tullut heavy user - koukutuin ihan välittömästi Pinterestiin. Se on vaan niin inspiroiva paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiroiva tosiaankin, sinne humahtaa hetkessä tovi jos toinenkin :)

   Poista
 5. mä olen kans koukussa, voit kurkata mun pinnaamia kuvia mun blogin kautta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, täytyy ehdottamasti käydä tutkailemassa :)

   Poista
 6. Sama juttu, Pinterestissä hujahtaisi helposti tunti jos toinenkin. Sieltä löytyy ideoita ja inspiraatioita kaikkeen: muotiin, kampauksiin, mun työhön (=käyttöliittymäsuunnittelu), askarteluihin, juhlien järjestämiseen, sisustamiseen, käsitöihin, jne jne - ihan mihin vaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi meitä Pinterest-addikteja! :) Löysinkin sinut sieltä ja aloin seuraamaan muutamaa kansiotasi :)

   Poista
 7. Hukkaan itseni tuonne tuntikausiksi. Aina kun istahdan koneelle, jotenkin kummassa päädyn Pinterestiin ja sinne sitten jumitan...Tuossakin taas niin kivoja kuvia että arvaa vaan mitä teen seuraavaksi :D

  VastaaPoista