10.11.2013

Isi!


Meidän iskä sai jo vähän isänpäiväennakkona eteisen vaatekaappiinsa meidän vanhimman Rinsessan taideteoksen, muotokuvan isistä. Nuo eteisen vaatekaapit ovat vanhat metalliset pukuhuonekaapit, joiden ovet on maalattu liitutaulumaalilla. Oviin on kiva rustailla muistettavia asioita, ajatelmia, terkkuja tai vaikkapa taideteoksia. Tämän tuoreimman taideteoksen Rinsessa taiteili valkotussilla, jonka ostin Helsinki-visiitiltä Granitista. Aikas ihana kauppa, suosittelen!

Toinen isänpäivään liittyvä kuva on meidän työhuonenurkkauksen seinästä. Lupaan kertoa tuosta projektista enemmän kunhan valmistuu, mutta tässä pieni kurkistus keskeneräiselle työmaalle. Seinältä löytyi tähän päivään osuvasti 30-lukulainen näkemys perheenisästä. Vaikka ajat ovat muuttuneet, suuri osa pitää paikkansa vielä tänäkin päivänä. 

"Pienet lapset ihailevat isäänsä. Hän on niin voimakas, osaa ja tietää kaikki. Kun isä tulee kotiin, hän laittaa ehjäksi särkyneen lelun, korjaa erehdykset ja auttaa ymmärtämään vaikeat läksyt."

Hyvää isänpäivän iltaa! 


 Rinsessat juhlatamineissaan :)
 

4 kommenttia:

 1. Ihanasti sanottu tuossa lehtileikkeessä, kyllä ne entisaikoina osasivat ilmaista kauniisti ja tärkeitä asioita :)

  VastaaPoista
 2. Surffailun tuloksena löydetty tie tänne, ihana blogi sulla ja mukaan jääty. :)
  Tervetuloa vastavierailulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Tervetuloa ja kiva, kun jätit kommentin :) Kävin äkkiä kurkkimassa blogisi tunnelmia ja teidän rakennusprojekti oli upea - ehdottomasti palaan studeeraamaan lisää ajatuksen kanssa :)

   Poista