16.12.2013

1-vuotias
Niin täytti meidän nuorimmainenkin kokonaisen vuoden. Aika on mennyt ihan siivillä. Synttärisankaritar on nykyään niin kova menijä, että hänestä ei tahdo oikein saada onnistuneita kuviakaan.

Alla olevassa kuvassa Nuppunen tepastelee ihan sinä oikeana syntymäpäivänään pitkin taloa. Juhlakuvat ovat edelliseltä päivältä, kun juhlimme maailman tärkeimmän pikkusiskon ensimmäistä kakkukynttilää sukulaisten ja ystävien kanssa.

(Pahoittelen kuvien surkeata laatua, ovat huonossa valossa otettuja kännykkäräpsyjä liikkuvasta kohteesta, tulos on mitä on... :))5 kommenttia:

 1. Onnittelut!
  Ihania juhlajuttuja ja suloinen pieni suloisessa asussaan! :)

  VastaaPoista
 2. Voi sylintäydeltä onnea Nuppuselle ja koko poppoolle! Tuo viimeinen kuva herautti kyyneleen silmäkulmaan :) ...miten nopiaan aika meneekään..liian nopiasti...meidän nuorimmainen on jo 6 v... Ihanalle näyttää tarjoilutkin,nam!

  VastaaPoista
 3. Onnea suloiselle 1-vuotiaalle!!!
  Meilläkin osuu aina pojan synttäreiden järjestely näihin joulukiireen aikoihin. Pojan oikea synttäripäivä on uuden vuoden aattona, joten kaverit pitää kutsua ennen lomien alkua.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille onnitteluista! :) Niin se aika tosiaan vaan menee vauhdilla - juuri tänään tätä tuumailin kun lappasin pieneksi jääneitä vaatteita isompien lasten vaatekaapista...

  Jaana, synttärijärjestelyt juuri tuossa ennen joulua tuovat kyllä mukavan pikkukiirelisän jouluun... Nyt ensimmäistä kertaa koettuna, mutta sulla jo pidempi kokemus asiasta. Toisaalta taas pystyy sitten juhlimaan useammat juhlat - synttärit ja joulun - samoilla siivouksilla ;)

  VastaaPoista