9.12.2013

Iha ite tein


Täällä on harrasteltu tonttupuuhia. Vai onkohan tuo "harrasteleminen" nyt hieman vähätelty ilmaisu, sillä suurin osa lahjoista oli jo ostettu ja paketoitu ennen kuin joulukuu edes koitti. Jotain itse tehtyäkin olen saanut aikaiseksi jouluista kotia ilahduttamaan sekä lahjoiksi ystäville. 

Nappasin Tigeristä ostetusta paristokäyttöisestä valonauhasta varjostimet ja siirsin ne toiseen valonauhaan lasten leikkihuoneen ikkunaan. Varjostimia ei ollut tarpeeksi kahteen ikkunaan, joten askartelin kertakäyttömukeista ja pitsiteipistä muutaman uuden valikoimaa täydentämään. Pidin lopputuloksesta kovasti ja tästä iski inspis tehdä näitä lisääkin. Kuinkakohan monta valonauhaa sitä ihminen kotiinsa tarvitsee..? ;)
Viime viikolla puuhastelin kynttilänjämien kanssa ja sulatin ne kattilassa. Sulaneesta steariinista ja kananmunakennoista tein ystäville sytykeruusuja, joita pakkailin pakettiin tuunamieni tulitikkurasioiden kanssa. Tulitikkurasiat päällystin vanhoilla lehdillä ja washiteipillä. Lisäksi tein steaarinista muutaman uuden kynttilän. Valoin kynttilät säilykepurkkiin, jonka päällystin samoilla aineksilla kuin tulitikkurasiatkin. 

Pari juttua vielä ja sitten saa joulu(pukki) tulla! :)


10 kommenttia:

 1. Ihanat nuo valot! Kiva idis! Mulla on nyt touhufiilis vähän hukassa, mutta se palaa sitten joku päivä. Ehkä vasta joulun jälkeen... :)

  VastaaPoista
 2. Hienot lahjat! Toivottavasti ystävät eivät lue blogiasi...:)

  VastaaPoista
 3. Ihania ideoita ja lahjoja!
  Tunnelmallista joulun odotusta koko perheelle! <3

  VastaaPoista
 4. Onpa suloiset valot ja suloiset lahjat <3

  VastaaPoista
 5. Ihania nuo valonauhat. Tosi söpöjä :)

  VastaaPoista
 6. Valonauhoja ei kai voi olla liikaa! Meillä on monta ja lisää tekisi mieli :)
  Meiltä löytyy myös noi Tikrun lamput, mutta ne on hankalat sen patterisysteemin takia. Voisin siis kokeilla tehdä samoin :)

  VastaaPoista
 7. Mä tein joskus heti saman homman tuolle valosarjalle. En tykännyt sinertävästä valostakaan.
  Hienosti olet tehnyt lisävarjostimia! Sopivat muiden joukkoon täydellisesti.
  Ja nuo kynttilät on tosi upeita!!!

  VastaaPoista
 8. Ihania valoja ja tosi kivoja lahjoja, olet todella panostanut, vau!
  Itse en tänä vuonna jostain syystä meinaa saada yhtään itsetehtyä lahjaa lähtemään, mutta en ota paineita. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos taas kaikki ihanat kommenteista! Joulutouhut ovat kivoja, mutta aina ei virtaa riitä niihinkään. Itsekin suunnittelin vaikkasunmitä hienouksia itse väsättäväksi, mutta lopulta teinkin aika yksinkertaisia ja nopeita juttuja. Ajatushan se tärkein on! ;)

  Vähän tänään vielä puuhastelin jotain pientä kivaa uutta ja täytyy kyllä tunnusta, että nyt jouluttaa ihan tosissaan! :)

  Ihanaa joulun odotusta kaikille!

  VastaaPoista
 10. ihania juttuja olet tehnyt! :)

  VastaaPoista